A filmletöltés bűn?
Figyelt kérdés
Katolikus vallás.2012. febr. 19. 17:04
3/13 anonim válasza:
Az, hogy letöltesz egy filmet, megnézed és letörlöd, AZ MÉG NEM BŰN. De ha kereskedsz vele, az már igen. Én szinte minden nap töltök le és akkor mi van? Semmi. Eddig még senki sem panaszkodott érte.
4/13 anonim válasza:
volt egy tök vicces válasz, nem vágom mért törölték ki :(
5/13 anonim válasza:
Jogi szempontból bűn. Elvileg megkárosítod a forgalmazót, szóval vallási szempontból is az.
6/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy bűn. Valóban a magyar jog szerint nem szabad kereskedni vele, ezt mondta az ügyvéd rokonom. Ezért szerintem saját használatra való letöltés nem bűn.Amúgy meg minden elektronikai hordozó eszköz (cd, pendrive stb.) jogdíjat kapnak a film forgalmazók, filmgyártók.
7/13 anonim válasza:
Jézus is egy kenyeret osztott szét egy csomó embernek. Lehet előre megjósolta a torrentezést?
9/13 anonim válasza:
Ha filmletöltés lopás akkor mi az a pénz amit az Artisjus Kft.-nek fizetünk (az árban benne van) amikor mondjuk egy fényképezőgéphez való memóriakártyát veszünk?
10/13 anonim válasza:
Az megállapodás a forgalmazóval/gyártóval. Ők kapnak ezért cserébe nyilván valamit. Neked mint fogyasztónak semmi közöd sincs hozzá igazából. Egyébként az a plusz 3 forint ami egy cd-n rajt van a jogdíj miatt nem fedezi az a több terrányi letöltött tartalmat amit pl én is leszedek netről. Pláne, hogy az ember manapság már nem is használ cd/dvd-t, fényképezőgépet sem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!