Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha elkéne hagynod a vallásod,...

Ha elkéne hagynod a vallásod, és újra kéne választanod egyet akkor, melyiket vennédfel?

Figyelt kérdés
Mi lenne az új vallásod?

2012. febr. 17. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Már bocs, de rád ki erőltetett bármit is? És ki mondja, hogy nekünk valamiféle pogány ősmagyar sámánhívőknek kellene lennünk? Az miért jobb?

Olyan vallást választhatsz amilyet csak akarsz. Legutoljára az ateizmust erőltették ránk a múlt rendszerben. De hála Istennek most tényleg mindenki azt választ amit akar.....

2012. febr. 19. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezö, neked mi a valaszod?

(9.)

2012. febr. 20. 10:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Én jelenleg keresztény vagyok és ha másikat kéne választanom akkor budhista lennék.

és ti?

2012. febr. 23. 20:07
 14/15 A kérdező kommentje:
bocs hülyén írtam tehát: a budhizmust vásztanám
2012. febr. 23. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A buddhizmus nekem is szimpatikus vallás, de nem venném fel, ha "betiltanák" a kereszténységet. Akkor nem vennék fel semmit és titokban lennék keresztény.

Ha valaki fel akarja venni a buddhizmust, vegye fel. De számomra a vallás nem olyan, hogy ha az egyiket nem lehet, akkor majd a másikat.

Freya

2012. febr. 23. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!