Isten meddig terhel sok nehézséggel valakit?
fel a fejjel, a szenvedésnek van értelme! ami nem öl meg, az megerősít, gondolj erre. mindenből lehet tapasztalatot szerezni, hogy aztán később már bölcsebb légy és ne kövesd el ugyan azokat a hibákat. a körülmények is előbb-utóbb változni fognak, és meglátod, minden jobb lesz! innen már csak felfelé vezet az út, lásd meg a pozitívumot a helyzetben!
kitartás!
Ez a kérdés így túl általános, ezért a válasz is csak általános lehet. Aztán teher és teher közt szakadéknyi különbség is lehet. Gondtalan élet pedig nincs. Mi emberek olyanok vagyunk, hogy a másik ember gondja az semmi, bezzeg a mienk. Ismerek embereket, akik olyan terheket cipelnek, amibe én belerokkannék, ők pedig hordozzák akár éveken évtizedeken keresztül. Mert Isten nem a terhet vette le a vállukról, csak az erőt adta meg az elhordozásához.
Az evolúció útján is elérhető a mennyország, csak nincs időm kivárni.
Engem 18 évig csak a rossz ért. Lepasszolt a nagyszülőkhöz... (édesapámat soha nem láttam), majd mikor 6 éves lettem elvitt mamáméktól, hogy lakjunk együtt.
Ekkor belekeveredett az okkult tudományokba, és mai napig egyre mélyebbre ássa magát benne.
Sokat vert, a párja mikor 9 éves voltam megerőszakolt, 3 évig húzodott a per.
Majd mikor 18 éves lettem, egy bőrönddel és 10 ezer forinttal sétáltam ki otthonról, egy koliba, ahol 2 hétig tudtam maradni. Elmentem egy szobát bérelni, mert nem kellett fizetni csak 1 hónap múlva, és így felvehettem a Diákhitelt.
Majd megismerkedtem a párommal aki szintén egyetemista volt, és 1 évre rá elvett feleségül.
Azóta vagyok boldog, viszont úgy megáldott minket Isten, hogy nem szenvedünk semmiben sem hiányt, és nagyon boldog a házasságunk, már 12 éve!
Hidd el, a sok rossz után fog jönni a jó, csak járj Isten útján:)
Szívből kívánom, hogy boldog légy!
Ezt csak Isten tudja hogy meddig van szükség egy adott szenvedésre, de az biztos hogy meg lehet rövidíteni és lehet erőt vagy segítséget kérni és kapni az elviseléséhez. Ha Te elfogadod a szenvedést, sőt ha dicsőíted Istent mindenért akkor minden akadályt könnyen fogsz venni. Azért lehet Istent dicsőíteni a rossz dolgokért is mert valójában ezeket is csak a mi érdekünkben engedi meg. Ezt most nehéz belátni de ha máskor nem is a mennyben már egyértelmű lesz hogy ez így van és hogy mi miért történt.
Iz 55,9 - Igen, amennyivel magasabb az ég a földnél, annyival magasabbak az én útjaim a ti útjaitoknál, az én gondolataim - a ti gondolataitoknál.
Köszi a válaszokat.Azért nem írtam konkrétan le semmit,mert hosszú lenne az egész életemet elmesélni.A bajom az,hogy úgy érzem,hogy túl sok pofont kapok igazságtalanul az életben és már nagyon elegem van.Elhiszem,hogy van oka a szenvedésnek,meg hogy később hasznát fogom venni,mert tapasztalatot gyűjtök.Csak jó lenne már látni a fényt az alagút végén.
09.58:Örülök,hogy jóra fordult,jó ilyeneket olvasni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!