Ki mibe hisz?
Szia!
Én nem gondolom, hog ez a kérdés komolytalan lenne, arról a kérdező nem tehet, hogy a válaszolók nem veszik komolyan és nem tesznek eleget a kérdésének.
Én hiszek Istenben, mégpedig a Mindenható és Örökkévaló Istenben, aki úgy szerette ezt a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy valaki hisz benne, az ne vesszen el, hanem örök élete legyen. 41 éves vagyok.
Üdv. Péter
Sziasztok!
Úgy tűnik a korral jár a látásromlás is... ;-)
Szóval érvek: 16 éves koromban szólított meg először Isten a Biblia olvasása közben. Megdöbbentő volt. Akkor tértem meg. Azóta az elmúlt 25 évben naponta tapasztalom a vezetését az életemben, kicsit hasonlóan, mint ahogyan arról a pátriárkák, próféták, vagy éppen az apostolok életében olvashatunk. Két diplomát szereztem az első műszaki volt, a második teológiai. Hamar rájöttem, hogy melyek azok a törvényszerűségek az életben, amelyek igazak, és melyek azok, melykben sokan hisznek, de a valóságban nem állják meg a helyüket. Nagyon sok keresztény közösségben megfordultam, és megtapasztaltam azt, hogy mennyivel boldogabbak azok az emberek, akiknek van hitük, Istentől származó vezetésük az életben. Én ezért hiszek Istenben.
Üdv. Péter
11/13. köszönöm
sírtam a röhögéstöl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!