Jehova Tanúi, ti milyen Bibliatanulmányozási segédeszközöket javasoltok?
"Ha pedig ezt elolvastad de úgy érzed h, még szeretnél többet megtudni. Ajánlom hogy vegyed fel a kapcsolatot egy Tanúval aki majd segít neked ebben. :)"
Ha többet akar megtudni, akkor miert pont egy Tanuval vegye fel a kapcsolatot? Miert, a Tanu többet tud, mint barki mas?? Miert ne kutasson sajat maga, es amit/akit jonak lat, ott folytassa tovabb?
En pedig azt mondom, utana olvasson Oshot, ö igazan tud, es ezzel vesse össze addigi ismereteivel, majd olvassa el a Walsh: Beszelgetesek Istennel c. (3 db) könyvet, majd pedig tanulmanyozza a buddhizmust es a keresztenyseget, majd minden ismeretet vesse össze es kialakul egy velemenye, majd pedig vonuljon a hegyekbe remetenek, akkor fog rajönni a legnagyobb igazsagokra!
Megint az elsö vagyok. Nem tudom, Jehovaknal hogy van, a katolikus szerint benned van a Szentlelek. Es ez mas szavakkal, de mas vallasokban is megvan, csak kerdes, a Jehovak ezt minek nevezik?
Tehat magadban bent van a valasz mindenre, csak az utat lell megtisztani, tiszta szivböl akarni es kerni, kerdezni... Es ehgyszer csak azt vetted eszre, kialakult benned a valasz. Ha nem, akkor varj, hagyd magadban erlelödni az uj infokat es keress tovabb, a vege az, hogy megkapod a valaszt. Önmagadtol.
Ha mindenaron magadon kivül keresed a valaszt, akkor sztem sok-sok helyen nezz körül. A jehovaknal es mas vallasoknal is. Egy igazan jot ajanlok: Joel atya beszedei, itt erhetök el magyarul:#
inspiralouzenet (kukac) gmail (pont) com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!