Aki volt már a Hit Gyülekezetének az istentiszteletén, mesélne nekem róla? Holnap megyek először!
"jah és a betöltekezés ne ijedj meg tőle nem bánt tapasztalatból mondom"
Az egész "betöltekezés" a Biblia félreértelmezéséből fakad. Horrorisztikus látvány, és nem tartom normálisnak. Találók Pál szavai:
"Azért ha az egész gyülekezet egybegyűl és mindnyájan nyelveken szólnak, bemenvén az idegenek vagy hitetlenek, nem azt mondják-é, hogy őrjöngtök?" (1Kor 14,23)
Én egy nagy "gyógyítóestet" láttam, elég félelmetes volt.
Számomra egy kollektív démonikus rituálénak tűnt.
A tv-ben soha sem mutatják ezt a részt.
(kicsavarodott testű gyerekek,felnőttek,
akiket hosszasan "kezelnek"...
a "szentlélekkel történő betöltekezésért" egymás után többször (!) beálló emberek)
(mintha valami drog lenne az "isteni lélek"...)
a híveknek látszólag tetszett.. brutálisan adakoztak a végén)
Pár napja voltam először és talán utoljára egy szerdai alkalmon!
Egyik ámulatból a másikba estem:
1. Parkolóban hangszóróról szól az ami bent már éppen megy
2. Fémdetektoros kapun kell bemenni és még a tolltartódba is belenéznek. (nagyon alaposak)
3. ATM automata bent
4. Még a WC-ben is hangszórókon szól az aktuális program :)
5. Rengeteg ember, rengeteg fiatal (szebbik fajtából), nem gondoltam volna.
6. Laza két órás éneklés
7. ennél a pontnál meg is állnék: Igehirdetés kezdődött volna, de abbamaradt mert bepörgött a nép. Német Sándor meg vérszemet kapott! úgyhogy egy laza másfél óra vergődés, sikítozás, futkározás, röhögés, öklendezés, fetrengés vette kezdetét! Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak e vagy nevessek mert olyan horroros-vígjátékos dolog kerekedett ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!