Miben hisznek a mormonok? Vagy milyen vallás ez?
Szerintük jézus amerikai volt. A törvénykönyvüket meg az alapító egy kalapból húzta elő. :)
Én tanulmányoztam őket, sokat beszélgettem velük, átolvastam a bibliájukat és teli van ellentmondásokkal. Amúgy szokásos, csak az kerülhet a legjobb helyre halál után, aki hozzájuk tartozik, egyházi adó fizetése pedig törvényeik közt van. Természetesen nem kötelező, de nagyon kinéznek, ha nem fizeted...
Jujujj..Amerikai?XD Hát igen mondjuk olyasmi is volt hogy próbáltak angolra is tanítani :D
Köszi szépen
Ha részletes és megbízható információra van szükséged, mert érdemben és autentikus forrásból szeretnél tájékozódni, akkor az Egyház honlapját javaslom:
www.jezuskrisztusegyhaza.hu
Összefoglalva: Keresztény egyházról van szó, amely Jézus Krisztus tanításain alapszik. Legfontosabb jellemző tantételek, amelyeknek utána kell nézned részletesebben:
1. Az evangélium visszaállítása
2. Mennyei Atyánk Terve
3. Jézus Krisztus Evangéliumának első tantételei és szertartásai (hit, bűnbánat, keresztelés, Szentlélek ajándéka)
4. A szent papság fogalma, jelentősége
5. A kinyilatkoztatások folyamatossága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!