Mit tudtok a csütörtöki csoportról?
Figyelt kérdés
Bármilyen info/tapasztalat érdekelne!
(csucsop.hu)
Ez valami szektaféleség?
2012. jan. 17. 22:56
1/4 anonim válasza:
Ahogy a honlap is írja: KATOLIKUS. Azon belül egy kisebb közösség. Na, vajon akkor szektaféleség? Vagy Te mit értesz szekta alatt? ...
Amúgy néhány nagyon értékes, hívő ismerősöm "növekedett föl" náluk, Bíró Laci atya pedig közvetlen, bölcs, és jó a humora.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!!
Akkor ide nem ilyen elvakultan vallásos emberek járnak?
NEM provokációnak szánom a kérdést, csak érdekel.
2012. jan. 17. 23:59
3/4 anonim válasza:
Nem, nem jellemző az elvakultság. Elég nagy közösség amúgy, tehát vannak mindenféle emberek, előfordulhat, hogy összefutsz egy-két elvakultabbal is. De alapvetően értelmiségi pályára készülő vagy már azon haladó, jófej, gondolkodni szerető, Istent kereső fiatalok. Ha pedig maguktól nem lennének jókedvűek (de azok :)), akkor Laci atya gondoskodik a jó hangulatról. :) Érdemes elnézni hozzájuk, az semmi kötelezettséggel nem jár. Amúgy ha a honlapot kicsit alaposabban átböngészed, szerintem eléggé átjön az alaphangulat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Igen, nézegettem a képeket, láttam, hogy a jó kedvvel nincs gond, csak gondoltam azért megkérdezem :)
2012. jan. 18. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!