Ha valami miatt el kellene hagyni a Földet. Vajon alakosság hány %-a maradna itt valami vallási, vagy egyéb okok miatt?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy létezik ilyen tecnológia2012. jan. 2. 21:58
1/21 anonim válasza:
Biztos én vagyok a műveletlen de hol van a Bibliában, hogy nem hagyhatod el az anyabolygód?:D
2/21 anonim válasza:
57,74 század százalélk plusz minusz 3 ezred
4/21 anonim válasza:
Átlátod ennek a kérdésnek az értelmetlenségét? :) -.-"
5/21 anonim válasza:
22:04
"E földön lakozz és hűséggel élj"
7/21 anonim válasza:
Oké, köszi. Ma is tanultam valamit legalább.
8/21 Peruccsia válasza:
Hasonló témájú kérdést már énis akartam feltenni.
Hiszen a vallások a Földhöz kötöttek, legfőképp az iszlám.
Gondoljatok csak a napokra-évekre, amelyeket a bolygók mozgása határoz meg: napszaki imák, évközi ünnepek, stb.
Úgyhogy az űrben nem lehettek vallásosak, erre utalt a kérdésfeltevő, éppezért sok bigott nem hagyná el a bolygónkat.
9/21 A kérdező kommentje:
legalább nem népesítjük túl azonnal a következő bolygónkat.
2012. jan. 3. 10:21
10/21 anonim válasza:
"E földön lakozz és hűséggel élj"
Drágáim ez nem a bolygóra vonatkozik, hanem a szent földre és nem a keresztényekre;hanem a zsidókra.
A bolygó elhagyása nem bibliai kérdés, ez ugye érthető. megjegyzem, ha a sok gyáva megalkuvó elhúzna innen, én szívesen maradnék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!