A nem vallásos zsidók ünnepelnek keresztyén ünnepeket?
Nekem vannak nem vallasos zsido barataim. Ez egyentol fugg es a nem vallasossagtol, mert azert ok is megemlekeznek a zsido ujevrol vagy passover-kor nem esznek kenyeret.
Ugyanakkor Karacsony es Uj Ev elott ugyanugy kuldenek udvozlolapot, hogy minden jot kivannak es en is, hogy boldog Karacsonyt megha nekik Hannukah-nak hivjak is.
En mindig elsutom, hogy az idei Hannukah lapot a tavalyi karacsonyfambol csinaltak....
Azzal, hogy valaknek jot kivansz jeles alkalmakkor egyaltalan nem serto sot! Szerintem nagyon kedves.
En is kaptam mar Hannukah ajandekot a barataim gyerekei meg karacsonyi ajandekot tolem. Voltam zsido Uj Evkor zsinagogaban - pedig talpig kereszteny vagyok - es senki nem zavart el.
2 olyan barati csalad is van ahol a hazastarsak egyik fele zsido a masik meg kereszteny vagy buddha...akkor el tudod kepzelni, mi zajlik Karacsony korul nalluk...:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!