Lukács Lászlónak (Tankcsapda) mi a vallása?
Figyelt kérdés
Antitankerek kíméljenek!2009. máj. 16. 19:04
1/11 anonim válasza:
Én antitanker vagyok ugyan, de mivel ismerem Lacit, tudom, hogy Jézus hívő. Van egy Family nevű keresztény közösség, szerte a világban,nálunk is, régen hozzájuk járt, azután megszületett a banda.....Engem is ők mentettek meg.....mármint a Család:)
2/11 anonim válasza:
én meg pont hogy tanker vagyok, és a dalszövegekből nagyon úgy jön le, hogy keresztény...
4/11 anonim válasza:
Figyelj már első!(19.50)
Honnan szeded ezt a Family vallást? Tényleg oda jártál Lukács Lacival ebbe a hitközösségbe? Vagy ezt most hogy kell érteni?
5/11 anonim válasza:
Miért ha hitgyülis, akkor te is odamész? vagy ha adventista akkor átpártolsz oda is?
Nem mindegy ki milyen vallású? Ne legyünk már ekkora birkák...
6/11 anonim válasza:
basszus,miért baj az,ha megkérdezte!engem is szokott érdekelni,hogy a kedvenc énekesem,színészem stb milyen vallású!:@
7/11 anonim válasza:
Szerintem meg nem különösebben vallásos, vagy miből gondolod, hogy az? Debreceni vagyok, bírom is őket nagyon, de nem tudok róla, hogy járna bármilyen hitközösségbe, vagy fanatikus hívő lenne.
8/11 A kérdező kommentje:
Tényleg csak kíváncsi vok, nem fogok azért vallást változtatni, mert vkinek az a vallása... Ne legyünk ilyen birkák, h vkinek 1általán ez eszébe jut...
2009. máj. 17. 12:12
9/11 anonim válasza:
Első vagyok.
Ejj-ejj, tudjátok, mi a baj a mai tinikkel? Hallgatják, éneklik, tombolnak a Lukács szövegeire-zenéire, de fogalmuk sincs, miről szólnak ezek a dalok!!!! Vendéglátózom egy igen ismert helyen és éjjelente jókat mosolygok ezeken a gyerekeken, mennyire nem értik amit hallgatnak:)
10/11 anonim válasza:
Hogy jön ez a valláshoz....? (mármint az ucsó komment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!