Azok, akik nem hisznek Istenben, nem félnek az ítélettől?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 18:02
11/15 anonim válasza:
az isten fog félni az én ítéletemtől!
12/15 Peruccsia válasza:
Én véletlenül kialakult Földben, véletlenül kialakult életben és véletlenül kialakult emberben hiszek.
Tehát ha lesz ítélet az csak véletlen lehet, arra meg nem lehet felkészülni :)
13/15 anonim válasza:
Én is csak azt tudom kérdezni: melyik istenben?
Neked az jobb érzés lesz, ha esetleg eljön az az ítélet, hogy a képébe röhöghetsz a -a világ nagy részét alkotó- nem-keresztényeknek? Lenne annak értelme, hogy mindenki azért kárhozzon el, mert rossz helyre született? A vallás ugyanis nagyjából ettől függ, mármint a születési helytől.
Egyébként engem ne ítéljen meg senki. Ehhez senkinek nincs joga. A társadalomnak is csak akkor, ha én egyetértek azzal, hogy állampolgár legyek. Az ítélést bízd a lelkiismeretre, az elől sem könnyű ám kibújni.
14/15 anonim válasza:
Ez kb olyan szintű kérdés, mint hogy az ősember vajon félt-e, hogy elüti a kamion, ha átkel az úttesten. Mivel sem utak, sem kamionok, miért félne a gázolástól?
15/15 anonim válasza:
nem mindegy,hogy melyik Istenben nem hisznek.Ha a keresztényben nem,akkor gondolom többek között pont az ítélkező Isten kép miatt nem hisznek benne.és jól is teszik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!