Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi győzött meg téged arról,...

Mi győzött meg téged arról, hogy Isten létezik?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 20:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"vajon miért intézné el a gonosz hogy békés, boldog családi életem legyen Isten által megáldott szentségi házasságban?"

Sátán nem foglalkozik a boldog házasságoddal, elég neki, hogy megtart a hamis vallásban, azzal is eléri a célját.

2012. jan. 5. 22:02
 12/15 anonim ***** válasza:

"Sátán nem foglalkozik a boldog házasságoddal, elég neki, hogy megtart a hamis vallásban, azzal is eléri a célját."

A sátán nem tud szeretet, türelmet vagy lelki békét adni. Ezek a dolgok nem tőle erednek. A fákat a gyümölcseiről ismerjük meg. Jézust is azzal vádolták a farizeusok hogy a sátán erejével űz ördögöt.

2012. jan. 6. 13:09
 13/15 anonim ***** válasza:
SEMMI! ÉS NEM IS FOG!!!!
2012. febr. 3. 13:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Lerajzolták nekem ezt az ábrát egy táborban: https://www.youtube.com/watch?v=of3uNz9M0Ms

úgy voltam vele, hogy ha ez igaz, akkor ezt nagyon szeretném az életembe. Imádkoztam Istenhez, és azt mondtam, hogy ,,Uram, ha tényleg vagy, akkor odaadom neked az életem, formáld olyanná, amilyenné szeretnéd!" És mivel komolyan gondoltam, elkezdtem Bibliát is olvasni, így ahogy egyre inkább megismertem belőle Őt, úgy voltam egyre inkább meggyőzve arról, hogy létezik.

A Biblia több dolgot is ír Isten megismeréséről.

1. ,,Ha keresni fogod ott a te Uradat, a te Istenedet, megtalálod, ha teljes szívvel, lélekkel keresed."

2.,,Ami ugyanis meglátható belőle: az Ő örök hatalma és dicsősége, az a világ teremtésétől fogva alkotásainak értelmes vizsgálata révén meglátható."

Továbbá ajánlanám az everystudent.hu-t. CSupa ilyen jellegű kérdésre találsz választ az oldalon.

2013. jan. 28. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:

szétnézek es látom, amit sokan nem:

nem isten teremtette az embeteket, hanem az ember találta ki az isten(eke)t.

2014. okt. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!