Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért születtem meg? Mi célja...

Miért születtem meg? Mi célja van a létezésemnek?

Figyelt kérdés
Tanuló vagyok, nagyon szegény családból származók az osztálytársaim utálnak egy két barátom van aki ténylegesen is az. A nővérem tönkre tette az életemet. Nagyon sok örökölt betegségem van . Rossz a térdem, a szemem a hallásom, Asztmás vagyok, beszéd hibás, rossz a májam, és néha nagyon magányosnak érzem magam. Mi értelme van az életemnek?
2011. nov. 21. 15:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

"Miért születtem meg? Mi célja van a létezésemnek?"

Jó hírem van. A kérdésedre ugyanis kétféle értelmes választ lehet adni. A vallásos válasz az, hogy Istennek vannak céljai ezzel, blablabla. Ez jó, mert ezek szerint mindennek van értelme és célja. Az ateista válasz az, hogy nincs célja. Ez is remek dolog, mert azt jelenti, hogy szabad vagy, azt csinálsz, amit akarsz.

"Nagyon sok örökölt betegségem van . Rossz a térdem, a szemem a hallásom, Asztmás vagyok, beszéd hibás, rossz a májam"

Akkor tanulj és végezz olyan munkát, ahol nem kell tornázni, és érzékszervek se kellenek nagyon. Mondjuk a számítógépes munkák ilyenek.

"néha nagyon magányosnak érzem magam"

Mindenkivel előfordul. Szerezz barátokat. Aki pozitív hozzáállású (képes szeretni magát és másokat) és őszinte (nem pózol), az meg tudja magát kedveltetni.

2011. nov. 25. 11:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

15:52

"A saját életed értelmét, céljaidat saját magadnak kell megtalálnod."

Egyáltalán nem KELL célokat és értelmet gyártani az életedhez ahhoz, hogy jól élj.

Sőt, a legtöbb ember abba rokkan bele, hogy kitalál valami hülye célt, ami aztán agyonnyomja.

2011. nov. 25. 11:20
 13/13 anonim válasza:
Az embereknek amikor megszületnek nincs céljuk . Az ,hogy mi a létezésed célja azt csak te tudhatod .
2011. dec. 12. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!