Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Édesanyám sírján emberi...

Édesanyám sírján emberi csontokat találtam amikor mentem világítani. Hogy lehetséges ez? A mellette lévő sírt felújították, de ez akkor is szörnyű!

Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 08:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kérdezrá a temetö örnél de el semiképen ne dobd az tiszteletlenség lenne az elhunytal szemben.Még a végén meg látogat.
2011. okt. 31. 15:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Természetesen leszedtem a sírról a csontokat,amik egyértelműen emberi csontok méghozzá alkarcsontok.

Szólni fogok a lelkésznek ,meg a temetőőrnek,mert hát ez szerintem nem helyénvaló.

20 év után felújítható egy sir,mert állítólag elporlad addigra és rá lehet temetkezni.

Azt is olvastam azóta h 7-25 év alatt elporlad az ember csontja.

Az Anyum sírja melletti sírban az ük szüleim voltak,akik már el kellett volna legyenek porladva....1800-as évek voltak ráírva.

A gondom az h Édesanyám 9 éve húnyt el.A sír amit felújítottak slégen neki megy az anyuménak.......Beletúrhattak....

2011. nov. 1. 03:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Hol lehetne megvizsgáltatni a csontok DNS-ét?

Abból meg tudnám h az Anyámé vagy sem.

2011. nov. 1. 04:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy sírra 25év után lehet újra temetkezni, és a csontok ekkor is megvannak, nem porladnak el-gondolj csak a régi ásatásokra!

A csontok bevizsgáltatását a helyi ÁNTSZ-nél tudod kezdeményezni,nem olcsó mulatság,szóval gondold meg mielőtt belevágsz.De ha anyukád sírja érintetlen volt,miből gondolod,hogy az hozzá tartozhatna?

2011. nov. 1. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:
63%
Így, hogy esély van arra, hogy Édesanyád csontjai, ez így valóban nagyon durva. Így valóban érdemes (sőt szerintem szükséges) intézkedni.
2011. nov. 1. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!