Édesanyám sírján emberi csontokat találtam amikor mentem világítani. Hogy lehetséges ez? A mellette lévő sírt felújították, de ez akkor is szörnyű!
Természetesen leszedtem a sírról a csontokat,amik egyértelműen emberi csontok méghozzá alkarcsontok.
Szólni fogok a lelkésznek ,meg a temetőőrnek,mert hát ez szerintem nem helyénvaló.
20 év után felújítható egy sir,mert állítólag elporlad addigra és rá lehet temetkezni.
Azt is olvastam azóta h 7-25 év alatt elporlad az ember csontja.
Az Anyum sírja melletti sírban az ük szüleim voltak,akik már el kellett volna legyenek porladva....1800-as évek voltak ráírva.
A gondom az h Édesanyám 9 éve húnyt el.A sír amit felújítottak slégen neki megy az anyuménak.......Beletúrhattak....
Hol lehetne megvizsgáltatni a csontok DNS-ét?
Abból meg tudnám h az Anyámé vagy sem.
Egy sírra 25év után lehet újra temetkezni, és a csontok ekkor is megvannak, nem porladnak el-gondolj csak a régi ásatásokra!
A csontok bevizsgáltatását a helyi ÁNTSZ-nél tudod kezdeményezni,nem olcsó mulatság,szóval gondold meg mielőtt belevágsz.De ha anyukád sírja érintetlen volt,miből gondolod,hogy az hozzá tartozhatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!