A Vodafone tényleg egy sátánista mobiltársaság? Nem túlzás ez egy kicsit?
Nem hajmeresztő túlzás ez az összeesküvés elmélet?
http://www.youtube.com/watch?v=wpxF2WZEfpc&feature=related
Vigyázzatok mer maga a video készítője Sátánista és így akar híveket toborozni. Jézus már legyőzte a Sátánt a feltámadással és a kígyó fejére taposott.
Az örök életben legyen a reményünk.
Berta Wooster válasza:
Persze,hogy viccnek szántam:)azt akartam megmutatni,hogy milyen könnyen bele lehet magyarázni hétköznapi dolgokba ilyen marhaságokat.ha öltöny és nyakkendő lenne rajtam,és egy gyülekezet élén szónokolnék megnyerő stílussal,rengeteg embernek be tudnám ezeket adni.
@66%: Akkor jó. De a %-oddal igazán csinálhatnál valamit, mert így teljesen hiteltelen, amit mondasz. :)))
Felmerült egy-két kérdés a 68 % - os válaszoló részéről.
Van egy jó kis weblap, ajánlom mindenki szíves figyelmébe:
A népszámlálással kapcsolatosan is van egy írásuk, az erre írott egyik kommentbe linkelte be a szerzője ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=yVTjBdPQ-ls&feature=player_em..
Szerintem vicces. Vagy mégsem?
A válaszokat a következő jeligére kérem:
"Attól, hogy nem vagy paranoiás, még nem biztos, hogy nem figyelnek." (ismeretlen)
U. i.: Helmet, most már kérek egy piros pontot, mostanában annyi kérdésedre válaszoltam már. :)
Berta Wooster válasza:
akkor pontozz fel!:)
@66%:
Na, persze, tudod mikor. Hogy aztán még jobban meg tudd téveszteni azt a szegény gyülekezetet, mi? :))
Egyébként megtettem, de még semmi eredmény; amúgy is elég nehezen mozdulnak ezek a %-ok néha.
Viszont ha írsz néhány nagyon jó választ, akkor gyorsabban elindulhat felfelé.
Ha meg írsz néhány nagyon rosszat (pontosabban olyat, ami nem tetszik a többségnek...), akkor zuhanórepülés...
És kéretik nem csak társalogni, hanem olvasni. Azon a konteós honlapon rengeteg jó írás van, hetekig el lehet lenni vele. :)
Én 1996. 06. 06.-án születtem szóval az utolsó számjegyek:666 Akkor most én a Sátán lánya vagyok :)
Najó ez vicc volt,de tényleg, ha valaki lát valahol 3db hatost annak máris sátánista jelképe van !?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!