Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen vallású lehet az a nő,...

Milyen vallású lehet az a nő, aki? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kihangsúlyozta, hogy nálunk nem állítanak karácsony fát és még a feszülettől is rosszul van ha azt mondjuk valakinek a nyakában látja meg nyaklánc formában.
2011. okt. 18. 10:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Szerintem megvagy egy csöppet kavarodva...Én egy szóval sem írtam a kérdésemben, hogy a Tanúk erőszakosak, hogy Ők vannak rosszul a kereszttől. Én azt írtam, hogy X.Y ROSSZÚL VAN, MILYEN VALLÁSÚ LEHET???

2011. okt. 24. 16:53
 12/17 A kérdező kommentje:
Jah és igen, addig nem szállnak le az emberről (ha az utcán találkozol velük össze), amíg meg nem hallgatod az elméletüket a világról és még mit tudom én miről. Életemben egyszer sikerült csak gyors leütéssel(nem szószerint mielőtt ezt sem tudnád értelmezni)megállítani az órákig tartó bájcsevejt, az is szerintem azért sikerült,mert egy 17-18 éves (külső alapján kicsit hanyag) leányzó támadt le a buszmegállóban állva,akitől MEGkérdezve kiderült, hogy nemrég állt be közétek, így elég tapasztalat és rámenősség híján nem volt méltó ellenfelem.(Bár Én tényleg nehezEn mondok nemet,de moSt végre sikerült!!) Gondolta amíg Ő is vár a buszra meg Én is, addig mesél a meggyőződéséről egy vad idegennel...hát nem jött össze. Engem nem érdekel, hogy ki miben hisz,kinek milyen elméletei vannak a világ dolgaival kapcsolatban csak engem ne szekírozzon velük...Én sem térítek meg másokat.
2011. okt. 24. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:

"Megtérített"? Nem! Akkor mi a baj?

Ez a célja? Nem, de ezt te nem tudhatod..., - ez viszont már baj, mert előítéletből nem lesz tiszta képed az igazságról.

2011. okt. 24. 18:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Te se próbálkozz XD Nem fog menni . Én hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, Mennynek és Földnek Teremtőjében. ÉS PONT! Más rizibizi nem kell mellé köszönöm.
2011. okt. 24. 18:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Jehova Tanúi nem "térítenek" meg senkit! Nem tudom miről beszélsz...

Azzal az információval, amit tőlük hallasz, te azt teszel, amit akarsz, rád van bízva. Tehát nem kéne úgy beállítani a Tanúk munkáját, mintha valami szörnyűségeset vagy természetelleneset tennének.

2011. okt. 24. 19:20
 16/17 A kérdező kommentje:

De Én nem kezdek el beszélgetni egy vadidegennel az utca közepén valami olyanról, ami láthatóan nagyon nem érdekli....ez ennyire egyszerű. HA Én beszélgetni akarok valakivel az

1. ismerős, koma, jóbarát

2. felhívom magamhoz

3. TABU-zunk egy jót, eszünk iszunk

4. Csak olyanról beszélgetünk,ami mind a kettőnket érdekel!!!

2011. okt. 26. 17:43
 17/17 anonim ***** válasza:

A Tanúk is igyekeznek figyelembe venni minden olyan körülményt, ami miatt az illetőnek kellemetlenséget okozhatnának. Hogy ez nem mindig sikerül? Nem vagyunk tökéletesek. De ettől még végezni kell a tanítványképző munkát szerte a világban. Sok ember pedig éppen így ismerte meg a Biblia igazságait!

Kedves kérdező, az hogy te nem látod a közelgő társadalmi világkatasztrófát, amiről a Tanúk (és még sokan mások is - nem feltétlenül csak a klasszikus értelemben vett hívők) meg vannak győződve, hogy bekövetkezik, az a te saját problémád. Ez nem valamiféle különleges képesség vagy mély-pesszimizmus ezekben az emberekben, hanem nagyon is a realitás!

Objektíven figyelni kell a világot merre tart, ennyi. A Tanúk Ébredjetek! kiadványa jó segítség ebben.

2011. okt. 27. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!