Miért Jézust talán nem Isten káromlásért ítélték el? :-O
Egyébként komolyan,honnan tudod,hogy Jézus nem b...szdmeg-olt néha? neki is volt emberi oldala.
Szerintem nem kell ezt komolyan venni.Mondjuk rajzfilmben,amit gyerekek néznek,alapból a csúnya beszéd nem éppen praktikus,ezt aláírom.
2011. szept. 24. 22:57
12/18 anonim válasza:
"Egyébként komolyan,honnan tudod,hogy Jézus nem b...szdmeg-olt néha? neki is volt emberi oldala.'
Talán mert bűntelen és mert ő Isten Fia.
És igen, valóban istenkáromlásért (is) ítélték el végül, de a vád hamis volt alapjaiban, mert igazat mondott azzal, hogy Ő Isten Fia.
2011. szept. 25. 09:18
13/18 anonim válasza:
Igazából nem csak Jézust, hanem például Buddhát és Mohamedet is kifigurázzák. Mi van az már nem háborít föl senkit?! Mitől lenne Jézus különb más vallási vezetőktől, amiért az ő kifigurázása bűn, de a többié meg nem érdekes?!
2011. szept. 25. 12:51
14/18 anonim válasza:
12:51
Az ugyanolyan sértés egy buddhista vagy mohamedán számára. Ha valakiben van egy kis érzés, az nem űz viccet más vallásából. Ez az ateistákra is vonatkozik, ha már vallásnak tartják a hitüket.
2011. szept. 25. 13:05
15/18 anonim válasza:
Szerintem meg az ilyenfajta humor egy görbe tükör. Mindenképpen kell hozzá némi önirónia ahhoz hogy élvezni lehessen. De szerintem az igazán hívő és normális ember nem csinál nagy ügyet ebből, mert tudja, hogy ez nem ellene vagy a vallása ellen irányul, ha nem pont az olyan elvakult birkák ellen, akiket ez mélységesen felháborít...
2011. szept. 25. 13:33
16/18 anonim válasza:
Nem kötelező nézni az ilyen műsorokat. Ha ennyire nem tetszik kapcsold el, valakinek ez jön be, annak meg úgy kell. Az a szülő, aki meg hagyja a kisgyerekét ilyen típusú műsorokat nézni annak meg csak gratulálni tudok.
2011. szept. 25. 13:57
17/18 anonim válasza:
Szerintem istenkáromlás. Egy istenkáromlás is lehet vicces, jó álca ez hogy ne tűnjön fel a bűn. A viccelődéssel nem árt vigyázni, mert könnyű vele embereket megsérteni vagy negatív színben feltűntetni. Mostanában sokszor eszembe jut hogy ha Jézus annyira jó volt és szeretett minket akkor vajon miért nem viccelődött vagy nevetett soha? (legalábbis a Bibliában nincs ilyesmi megemlítve sehol) Lehet hogy pont azért mert a viccelődés veszélyes.
2011. szept. 26. 09:14
18/18 anonim válasza:
Attól még, hogy valami nincs leírva a Bibliában, még megtörténhetett. Ennyi erővel bármi, ami ott nincs leírva, azt nem csinálták? Én olyat sem olvastam, hogy bárki fütyörészett volna, akkor ebből kifolyólag senki nem fütyült akkoriban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!