Kedvenc bibliaversed?
szia, 19:03 ""
Nekem is az az egyik kedvenc versem :D
persze még sok sok más van.
Mi a vallásod ?
Jakab 1:2-4
Teljes örömnek tekintsétek, testvéreim, ha különféle próbákkal kerültök szembe, hiszen tudjátok azt, hogy a hitetek próbája kitartást eredményez. A kitartás pedig hadd tegye teljessé munkáját, hogy teljesek és minden tekintetben épek legyetek, és semminek se legyetek híján.
Jó dolgokért néha meg kell szenvedni!

Egy kis idő még, és nincs többé gonosz,
Nézed a helyét, és nincsen sehol. A szelídek pedig öröklik a földet,És gyönyörködnek majd a béke bőségében.(Zsoltárok 37:10,11)

Csatlakozom az előttem szólóhoz,
nekem is a 37. Zsoltár a kedvencem, és abból az elsőtől a tizenegyedik versig:
"Ne bosszankodjál az elvetemültekre, ne irigykedjél a gonosztevőkre.
Mert hirtelen levágattatnak, mint a fű, s mint a gyönge növény elfonnyadnak.
Bízzál az Úrban és jót cselekedjél; e földön lakozzál és hűséggel élj.
Gyönyörködjél az Úrban, és megadja néked szíved kéréseit.
Hagyjad az Úrra a te útadat, és bízzál benne, majd ő teljesíti.
Felhozza a te igazságodat, mint a világosságot, és a te jogodat, miként a delet.
Csillapodjál le az Úrban és várjad őt; ne bosszankodjál arra, akinek útja szerencsés, se arra, aki álnok tanácsokat követ.
Szűnj meg a haragtól, hagyd el heveskedésedet; ne bosszankodjál, csak rosszra vinne!
Mert az elvetemültek kivágattatnak; de akik az Urat várják, öröklik a földet.
Egy kevés idő még és nincs gonosz; nézed a helyét és nincsen ott.
A szelídek pedig öröklik a földet, és gyönyörködnek nagy békességben." 37. Zsoltár 1-11.
Elnézéseteket kérem, tudom, hogy ez nem EGY bibliavers, de nekem ez a rész így egyben jelentette sokszor a vigaszt, a megoldást nagyon nehéz élethelyzetekben.
Áldott napot Nektek: Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!