Hogyan ünnepeljem a samhaint?
Szerintem így ünnepeld de gondolom nem erre vagy kíváncsi. De nem kötötted ki hogy csak boszorkányok válaszoljanak.
"13. Halottak napi búcsú
Teljes búcsút nyerhet a tisztítótűzben szenvedőkért az a hivő, aki halottak napján valamely templomot vagy nyilvános kápolnát buzgón meglátogat. Aki törvényesen használ félig nyilvános kápolnát, azt is felkeresheti. A templomlátogatás alkalmával egy Miatyánkot és Hiszekegyet is el kell mondani a Szentatya szándékára. A búcsú elnyerhető az említett napon, vagy az Ordinárius engedélyével az előző vagy a következő vasárnapon, vagy Mindenszentek ünnepén."
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Igazad van tényleg nem emeltem ki ,hogy nem keresztényektől kérek válaszokat hanem boszorkányoktól. Azért kösz mindenkinek.
Emelj egy csöppnyi oltárt, ahol őszi terméseket áldozol az Istennek és Istennőnek! Gyújts gyertyát, égess füstölőt! Ez a tűz és a levegő. Locsolj szét egy kis vizet, szórj egy marék homokot. Ez a víz és a föld. Gondolj arra, hogy az éjjelek egyre hosszabbak lesznek, a fák levetik lombjukat, a természet készül az alvásra.
Én így szoktam, és közben teljesen csendben vagyok, meg sem szólalok. Legjobb a narancssárga vagy lila gyertya, de ha nincs, akkor fehéret válassz!
Gondolj arra, hogy új év veszi kezdetét, és ilyenkor a legerősebb a természeti mágia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!