Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miben hiszel? (rövid kérdés)

Miben hiszel? (rövid kérdés)

Figyelt kérdés
Isten, sors, véletlenek, reinkarnáció... nem a vallásod érdekel, hanem hogy mikben hiszel, miért alakulnak a dolgok úgy az életben, ahogy. Mivel magyarázod a történéseket.
2011. aug. 28. 21:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hiszek Istenben, hiszem, hogy az életemben azért alakulnak úgy a dolgok, ahogy, mert a földi életem arról szól, hogy fejlődjek, hogy szellemben kinyíljak , mint egy virág.

Nem azonosítom magam a negatív helyzetekkel, így könnyen megbirkózok velük, de közben igyekszem tudatosan élni és megfigyelni,milyen leckét nem tanultam meg, amiért ugyanaz a probléma ismétlődik vagy halmozódik.

Istentől már soha többé nem azt kérem, hogy oldja meg a problémáimat, hanem erőt és bölcsességet ahhoz hogy felismerjem és magam oldjam meg azokat. gyökeres változás!

Freya

2011. aug. 29. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Hiszek abban hogy minden eloleny ugyan azon N dimenzios ternek 3+1 dimenzios altereben letezunk. Ezen altalunk érzékelt "vilagnak" az agyunkban levo absztrakciojat nevezhatjuk valosagnak. Ennel fogva nincs ket ember aki ugyan abban a valosagban elhetne.

A dolgok csak ugy meg tortennek, melyeket az emberek szubjektiv benyomasaik alapjan olvasztjak be valosag kepukbe.

Az igy definialt vilagban esetleg lehet helye istennek, de csakis egyes emberek valosagaban. De szerintem a jelenkor emberenek, mar nincs szuksege istan fogalomra, hogy rendezett valosagkepet tudjon osszeallitani a fejeben.

2011. aug. 30. 08:28
 13/16 anonim ***** válasza:
elozohoz: 3+1 dimenzios alterben valo elet, csak rank vonatkozik.
2011. aug. 30. 08:29
 14/16 anonim ***** válasza:
02:39 amerikai istenek, kitehettél volna egy idézőjelet
2011. aug. 30. 16:46
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Allahban
2011. szept. 2. 21:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Magamban!

Az én véleményem szerint az emberek gondolatai és cselekedetei formálják mindannyiunk életét. Persze véletlenek vannak de ezek főképp természeti értelemben vett események minden más tőlünk ered.

2011. szept. 19. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!