Szóval, 16 éves lány vagyok, keresztény, és rendszeresen járok a heti misékre. Még a múlt hétvégén elmentünk rokonaimmal egy Golgotára, amire nagyon szeretünk eljárni mindannyian. Ez milyen jelenség lehetett?
Még a golgota előtt olyan 20 perccel már bementem a sátorba(ott szokott lenni a golgota), és csak néztem, és imádkoztam a feszület előtt.
egy pár pillanat múlva, sírni kezdtem. Lenéztem a feszület bal oldalára, és ott láttam valamilyen hófehér, fénylő alakot, ami rám nézett, de csak pár pillanatig.
Az arcát nem láttam, csak egyfajta jóleső érzés töltött el. Ez mi lehetett?
JEZUS volt az!
en is kereszteny vagyok!
Két dolog lehet.
Egyikhez sem értek, de egyik esettel már találkoztam.
1.: jelenés volt, egy szentet, vagy valakit láttál, esetleg olyat, aki nagyon közel áll hozzád.
2.: az ördög műve, neki van erre hatalma, amivel igen gyakran vissza is él. (ez az, amivel már találkoztam, mégis, kevésbé tűnik reálisnak.)
De azt tudjuk, h milyen eszközei vannak.
Én csak azt szeretném, h pontosítsd légyszi, ha nem is ide, de nekem privátba, h mi ez a "Golgotán voltam", ezt hogy kell elképzelni? (Én református vagyok, nem ismerem ezeket a dolgokat annyira.)
utolsó válaszoló:
ha lehetne, az ilyen megjegyzésektől kíméljetek, köszönöm.
ja, az ufo meg a szellem nem betegség, de Mária már rögtön az! gratulálok
mellesleg a kérdező nem állított semmit, hanem kérdezett!
Ez aljas, keresztényellenes elfogultság!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!