Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szóval, 16 éves lány vagyok,...

Szóval, 16 éves lány vagyok, keresztény, és rendszeresen járok a heti misékre. Még a múlt hétvégén elmentünk rokonaimmal egy Golgotára, amire nagyon szeretünk eljárni mindannyian. Ez milyen jelenség lehetett?

Figyelt kérdés

Még a golgota előtt olyan 20 perccel már bementem a sátorba(ott szokott lenni a golgota), és csak néztem, és imádkoztam a feszület előtt.

egy pár pillanat múlva, sírni kezdtem. Lenéztem a feszület bal oldalára, és ott láttam valamilyen hófehér, fénylő alakot, ami rám nézett, de csak pár pillanatig.

Az arcát nem láttam, csak egyfajta jóleső érzés töltött el. Ez mi lehetett?

2009. ápr. 18. 14:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
egyébként tényleg lehet hogy csak azt képzeltem hogy ott van...Mert mindig is szerettem volna Őt látni, de sohasem sikerült még.:(
2009. ápr. 18. 16:55
 12/30 anonim ***** válasza:
29%
Ha a Szentlélek megszáll valakit az nyelveken beszél sír meg ilyeneket csinál. Láttad már, hogy mindenkivel itatnak valamit, hogy nesze élvezd! Ingyen van.
2009. ápr. 18. 18:08
 13/30 anonim ***** válasza:
58%
javítás: itatnak valamit?
2009. ápr. 18. 18:09
 14/30 anonim ***** válasza:
62%

JEZUS volt az!

en is kereszteny vagyok!

2009. ápr. 18. 19:37
 15/30 anonim ***** válasza:
39%

Két dolog lehet.

Egyikhez sem értek, de egyik esettel már találkoztam.

1.: jelenés volt, egy szentet, vagy valakit láttál, esetleg olyat, aki nagyon közel áll hozzád.

2.: az ördög műve, neki van erre hatalma, amivel igen gyakran vissza is él. (ez az, amivel már találkoztam, mégis, kevésbé tűnik reálisnak.)

De azt tudjuk, h milyen eszközei vannak.

Én csak azt szeretném, h pontosítsd légyszi, ha nem is ide, de nekem privátba, h mi ez a "Golgotán voltam", ezt hogy kell elképzelni? (Én református vagyok, nem ismerem ezeket a dolgokat annyira.)

2009. ápr. 18. 19:57
 16/30 anonim válasza:
48%
beteg emberek XD
2009. ápr. 19. 15:45
 17/30 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló:

ha lehetne, az ilyen megjegyzésektől kíméljetek, köszönöm.

2009. ápr. 19. 17:45
 18/30 anonim ***** válasza:
55%
szerintem ufo volt...
2009. ápr. 20. 13:24
 19/30 anonim ***** válasza:
33%
nem azért mert keresztény, hanem azért mert ufot vagy szellemet látott, már egyből azt hiszi,hogy a szűzmariska jelent meg....ez a betegség
2009. ápr. 20. 19:38
 20/30 anonim ***** válasza:
71%

ja, az ufo meg a szellem nem betegség, de Mária már rögtön az! gratulálok

mellesleg a kérdező nem állított semmit, hanem kérdezett!

Ez aljas, keresztényellenes elfogultság!!!!!!!

2009. ápr. 20. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!