Keresztyén Református férfi masztizhat?
Pár napja tértem meg a jó útra.
És serdülő korban vagyok még, és eléggé "kanos vagyok"
Nagyon nehezen tartom mostmár vissza.
Mit tegyek ?
én a magam részéről nem vagyok vallásos, de mindig is érdekeltek a hitbeli problémák...
ez gyakorlatilag pont erről a kérdésről szól, szépen összeszedve. olvasd el, gondold át, és döntsél:
Persze hogy "masztizhatsz".
(A "református" pedig kisbetűvel írandó.)
Quaerens te sedisti lassus,
redemisti crucem passus,
tantus labor non sit crassus!
Ne hallgass a többségre!
Jézus egyértelműen mondja, hogy aki bűnös tekintettel néz asszonyra, az szívében már paráználkodott vele. Mi az önkielégítés, ha nem fantáziálás?
És tényleg sokat árthat a házasságnak. Én korábban masztiztam, és nehéz volt róla leszoknom. Ha egyszer rászoksz, mindig ott a veszély, hogy visszaszokhatsz rá. A feleségem pedig össze volt törve, amikor ez kiderült.
Amit viszont tehetsz: ismerkedj lányokkal! Ne szex céljából, mert a házasságon kívüli szex ugyanúgy bűn. De segít lekötni az energiádat, ha sikerül felkeltened egy lány figyelmét. Ha nehezen megy az ismerkedés, akkor meg fejleszd a kommunikációs képességedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!