Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik vallások tekintetében...

Akik vallások tekintetében elképesztően intoleránsak mivel magyarázzák ezt?

Figyelt kérdés
Most főleg, a maguk hitét kizárólagosnak (tehát nem a többinél szebbek, tisztábbnak, igazabbnak, hanem kizárólagosnak) tételezőktől kérdezném ezt, illetve azt is mit gondolnak egy ilyen szellemiség /mely a színtiszta erőszak maga/ milyen következményekkel járhat rájuk nézve?
2011. aug. 3. 13:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"A keresztény gyülekezetekben kimondottan sok csoda történik, nagyon sok tanúságtétel van és én is személyesen ismerek sok embert akivel nagyon is konkrét természetfeletti események történtek."

a nem keresztény vallások gyülekezeteiben is sok csoda történik.Sőt! Néha jóval több.

Továbbra is szellemi erőszak amit képviselsz, de ha ezt nem érted akkor tudod mit hagyd a fenébe, én szívesen elkárhozom helyetted is :))

2011. aug. 5. 10:41
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező:

Csak sejtem, hogy személyedbe nem magát az Istent tisztelhetem. Ugye nem tévedek.

Ha pedig így van, akkor Te nem vagy abban a helyzetben, hogy Isten helyett eldöntsd, hogy kettőnk közül, vagy úgy általánosságban ki is az antikrisztus .

Innen jól felismerhetők a hamis próféták és hazudozók, akik másokra - főleg az Igazságot képviselőkre - mindenhol rásütik ezt a "kedveskedő" jelzőt.

Istenre ("fiára": Jézusra) is rásütötték, merő jóindulatból, "zsidók királya" jelzőt. Sőt mai napig ezt a megszégyenítő és cinikus jelzőt használják a balga és tudatlan keresztények.

Nagyon szomorú és nagy tudatlanságot és/vagy érzéketlenséget, vakságot árul el.

Azt a kifejezést használják a mai "hívők" mindannyian, amit Isten legnagyobb és legüldözöttebb ellenségei sütöttek rá, stigmaként.

krisztus = király

Jézus krisztus = Jézus király

Jézus és Isten nem király, hanem Isten. Csak a földön van király, a mennyben nincs ilyen!

(Sok királyt ismerünk, akik mocskos hatalmi céljaik érdekében mindenkit szabadságát és jólétét feláldozták önös, önző szándékból. Ne degradáljuk ilyen mocskos jelzővel Istent!)

Isten és Jézus soha nem volt kisztus!

Ha cseppnyi tisztelet lenne a bibliába (és így a keresztényekben is), csak Jézusnak hívnák az Úr, a Teremtő Isten AZON megtestesülését.

Alapvető tudatlanság, tévedés és félrevezetés azt állítani, hogy CSAK Jézus által lehet "üdvözülni"!

Ez is csak egy - szokásos - féligazság, tehát hazugság.

Abban igaz, hogy Jézus által LEHET(ne) üdvözülni, de az nem igaz, hogy CSAK Jézus által lehet.

Miért is?

Mert egy nagyon fontos dologról elfelejt beszélni a keresztény biblia és a legtöbb egyéb vallás is - sajnos mindössze a hit szétmorzsolása és széthúzás szándéka miatt -, hiszen nem jó szándékból vagy teljes tudatosságból hozták létre a legtöbb vallást, egyházat.

Ezt taglalják - szintén széndékos félreértelmezés, félrevezetés érdekében elkeresztelt -, több Isten hitűeknek.

Nevezetesen arról van szó, hogy Isten(és Istennő) nem csak egyszer, de nem is kétszer, hanem rengetegszer leszületett a földre és minden alakalommal ugyanő(k) volt(ak) más-más testben, de más-más név a alatt.

Eleve hamisság és hazugság, ha valaki saját egyetlen kiváltságosságát, egyedüliségét hirdeti, hiszen Isten mindenkit egyelőnek teremtett, így a keresztények sem lehetnek kiváltságosabbak, felsőbbrendűbbek (legfeljebb "alsóbbrendűbbek" az általános Istentagadása miatt) másnál.

Ez mindenki számára nyilvánvaló csak a keresztények, vagy éppen a zsidóknak nem, de ugye ma már mindenki tudja, hogy mindkét vallás egy helyről ered.

Tehát lehet üdvözülni lehet bármelyik felsőbbrendűben (Istenben) vetett hit és tanácsai, tehát az Igazság által.

Teljesen mindegy, hogy Isten melyik megtestesüléséről van szó, Mohamed próféta, Allah, "Szent" István vagy éppen Jézusról beszélünk éppen.

(A szent szót nem tiszteletlenségből, hanem a bemocskoló fekete mágia miatt tettem idézőjelbe)

A Szent szó nem azt jelenti, amit ma gondolnak erről legtöbben.

Tehát nem is a nevek számítanak, hanem csak és kizárólag az egyetemes érvényű érték az Igazság és annak képviselése által lehet üdvözülni.

Tudom ez most sokaknak fájdalmas felismerés lehet, de nem célom emberhez méltatlan veszekedésben részt venni az Igazságról.

Lukács, Márk és Máté jól Jézus szájába adja: 'Aki nincs ellenünk, mellettünk van."

Hát ez is egy sunyi hazugság. Miért is?

Az a helyzet, hogy ha valaki langyos, tehát nem áll ki tűzzel-vízzel (nem vassal) az igazság mellett - hanem kompromisszumot köt egy hazudozóval, féligazságot hirdetővel, akkor máris nem Istent, hanem a sátánt szolgálja.

Aki nem Istent szolgálja, akár élete árán is azt kiköpik, nem térhet Isten országába.

Tehát aki nem vállalja fel a másoknak valló ellentmondást az Igazság, Isten megvédése érdekében, az biztosan megy az aprítóba...

Szerencsés merengést kívánok!

Nekem nincs mit félnem a fenti megmérettetésen...

2011. aug. 8. 04:43
 13/17 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 23%-ban hasznos válaszokat ad."

Köszönöm Isteni Válaszod!

és

Embertelen Hangnemed!

Merengjél el más vallások szentiratain is.

2011. aug. 8. 07:32
 14/17 anonim ***** válasza:

"Továbbra is szellemi erőszak amit képviselsz, de ha ezt nem érted akkor tudod mit hagyd a fenébe, én szívesen elkárhozom helyetted is :))"

Jobban örülnék ha leírnád hogy konkrétan miben nyilvánul meg az erőszakosságom.

2011. aug. 8. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Szívesen!

Amúgy nem is tudom, hogy az "Embertelen" jelzőt most dicséretnek vagy megfedésnek szántad...

Számomra egyértelmű elismerés, hiszen valóban nem emberi gondolatokkal próbálok segíteni azoknak, akik szeretnének megérteni dolgokat.

Akár Neked is.

Én csak közvetítem a fenti értékeket! Akinek van szíve, lelke az érzi ezt.

Remélem ez nem nagy baj?

2011. aug. 9. 02:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Ezzel a névválasztással mi más lehetnél mint antikrisztus?:

"vagyok, aki vagyok"

2011. aug. 9. 12:52
 17/17 A kérdező kommentje:

"vagyok, aki vagyok válasza:"

Köszöntünk téged ki önhittségedben e nevet választottad, vagy... lehet hogy személyesen Ő, ízzé Te vagy az!

"Csak sejtem, hogy személyedbe nem magát az Istent tisztelhetem."

Persze, hogy sejted, hiszen Te nevezted el magad róla, illetve Te magad vagy az

"Ugye nem tévedek."

Tévedhetetlen vagy és kizárólagos. Vagy Te (mérhetetlen magányodban) És van mindenki más.

"Ha pedig így van, akkor Te nem vagy abban a helyzetben, hogy Isten helyett eldöntsd, hogy kettőnk közül, vagy úgy általánosságban ki is az antikrisztus ."

Nos, aki ezt a nevet felveszi és tagad minden hagyományt, plusz rikácsol mint egy papagáj, hogy ki-mindenki hamis: Az a leghamisabb. Tehát megelőlegezem számodra ezt a tisztet. Ha ugyanis nem az vagy, akinek elnevezted magad, akkor más nem lehetsz.

"Istenre ("fiára": Jézusra) is rásütötték, merő jóindulatból, "zsidók királya" jelzőt. Sőt mai napig ezt a megszégyenítő és cinikus jelzőt használják a balga és tudatlan keresztények."

Ha nincsenek a balga és tudatlan keresztények, Te mit sem tudsz most Jézusról.

"krisztus = király

Jézus krisztus = Jézus király"

A krisztus = felkentet jelent de mindegy.

"Jézus és Isten nem király, hanem Isten. Csak a földön van király, a mennyben nincs ilyen!"

A jelenések könyvében ki trónol, kit szólítanak Uramnak, Mennyei Fejedelemnek?

"Isten és Jézus soha nem volt kisztus!"

Erre felhívnám azoknak a figyelmét akik veled szemben hiteles hagyományokra támaszkodnak, biztos jót derülnének.

"Ha cseppnyi tisztelet lenne a bibliába (és így a keresztényekben is), csak Jézusnak hívnák az Úr, a Teremtő Isten AZON megtestesülését."

Jézusról csak és kizárólag a Biblia tudósít. Innentől kezdve a te """véleményed""" üres locsogás.

"Mert egy nagyon fontos dologról elfelejt beszélni a keresztény biblia és a legtöbb egyéb vallás is - sajnos mindössze a hit szétmorzsolása és széthúzás szándéka miatt -, hiszen nem jó szándékból vagy teljes tudatosságból hozták létre a legtöbb vallást, egyházat."

A tényleges Hagyományokon kívül nem léteznek hagyományok. Vagy azokból indulsz ki, vagy semmiből.

"Nevezetesen arról van szó, hogy Isten(és Istennő) nem csak egyszer, de nem is kétszer, hanem rengetegszer leszületett a földre és minden alakalommal ugyanő(k) volt(ak) más-más testben, de más-más név a alatt."

Nevezd meg a vallásod /amelynek hagyománya van személyes mixed és kitalációd nem érdekel/

"Tehát lehet üdvözülni lehet bármelyik felsőbbrendűben (Istenben) vetett hit és tanácsai, tehát az Igazság által.

Teljesen mindegy, hogy Isten melyik megtestesüléséről van szó, Mohamed próféta, Allah, "Szent" István vagy éppen Jézusról beszélünk éppen."

Kezdem érteni, te valami gyalázatos, hazug és alap nélküli Primordiális Tanban, Magyar őshitben Arvisura nevű csalásban vagy ilyesmiben """hiszel"""

"(A szent szót nem tiszteletlenségből, hanem a bemocskoló fekete mágia miatt tettem idézőjelbe)"

Persze te mint fekete mágus ne is használd ezt a szót Mintha Szántai Lajos idiotizmusa lengene körülötted!

"Tehát nem is a nevek számítanak, hanem csak és kizárólag az egyetemes érvényű érték az Igazság és annak képviselése által lehet üdvözülni."

Nincsen az Igazság, abban az értelemben, ahogy van a Tér. De ezzel mindenki tisztában van.

"Tudom ez most sokaknak fájdalmas felismerés lehet, de nem célom emberhez méltatlan veszekedésben részt venni az Igazságról."

Már most azt teszed, mi több kinyilatkoztatod (antikrisztus - faktor)

"Lukács, Márk és Máté jól Jézus szájába adja: 'Aki nincs ellenünk, mellettünk van."

Hát ez is egy sunyi hazugság. "

Helyben vagyunk csak János! Igaz. Oh, milyen sekélyes.Ami nem tetszik azt kivakarom Jézus szájából. Eldöntöm, hogy mit mondhatott és mit nem. Szégyen.

"Az a helyzet, hogy ha valaki langyos, tehát nem áll ki tűzzel-vízzel (nem vassal) az igazság mellett - hanem kompromisszumot köt egy hazudozóval, féligazságot hirdetővel, akkor máris nem Istent, hanem a sátánt szolgálja."

Igen vagyis ha nem az egész Bibliából indul ki, hanem csak a neki tetsző részekből és vindikálja magának a jogot, hogy eldöntse mi igaz AZ HAZUDIK. Éppen ezért veled mint kényszeres hazudozóval íme nem kötök kompromisszumot, de remélem majd csak meg jön az eszed. :) Sose késő.

Magadra mondtál Ítéletet Lelked rajta!

"Aki nem Istent szolgálja, akár élete árán is azt kiköpik, nem térhet Isten országába."

Borzalmas sorssal riogatod magad...

"Tehát aki nem vállalja fel a másoknak valló ellentmondást az Igazság, Isten megvédése érdekében, az biztosan megy az aprítóba..."

Én ennek ellentmondok, tehát nem megyek! :)

"Szerencsés merengést kívánok!

Nekem nincs mit félnem a fenti megmérettetésen..."

Viszont kívánom!

Szerintem van. Aki ilyet mond az eleve Farizeus!

A válasz írója 23%-ban hasznos válaszokat ad.

2011. aug. 9. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!