Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi történne, ha egy angyal és...

Mi történne, ha egy angyal és egy ember egymásba szeretnének?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Az angyalok nemtelenek ha jól tudom... Szóval ilyen nincs.
2011. júl. 22. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Mennyi minden van. Valaki csak férfi neműnek gondolja az angyalokat, valaki nemtelennek. Pedig van olyan, hogy Fanni angyal :)) ezek szerint, ha az angyalok mind hímneműek, akkor én egy pasiról lettem elnevezve?... Egyébként szerintem szép lenne, de vannak filmek róla :D
2011. júl. 23. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen mindegy hogy hívod őket. Az angyalok nemtelenek, de megtudnak jelenni női vagy férfi alakban is. Az angyalok nem szaporodnak...
2011. júl. 23. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
szerelem csak az embereknél létezik. Elhiszem, hogy 1 fantasy filmben ez volt, de nem így a valóságban. Szerelem csak Éva megteremtése után van, a szeretet az más. Az van anyai, baráti, testvéri, stb
2011. júl. 25. 14:24
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Ha az angyalok nemtelenek, akkor Lucifert miért ábrázolják mindig férfinak? És akkor ezek szerint Isten is nemtelen, nem de bár? Mégis mindig egy öregedő izmos férfinak ábrázolják, pedig ugyanolyan valószínűséggel lehetne egy mongoloid nő is...
2011. júl. 26. 01:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondom hogy teljesen mindegy hogy ábrázolják. Senki sem látta Isten-t. És bolondság egy vénséges öregembernek elképzelni. Sátánt amúgy szokták két neműnek is ábrázolni. De teljesen felesleges dolog, valószínűleg neki sem kecske feje van,patái, meg szarvai. A fantáziaszülemények nem azt jelentik, hogy olyan is.
2011. júl. 26. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!