Milyen vallású vagy?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 17:22
11/61 anonim válasza:
utolsó vagyok, de vagyok templomba járó típus, igazából hívő sem.
12/61 anonim válasza:
De nem értem miért kellet az elsõket leszavazni azért, mert megírták a választ. Hisz a kérdésre válaszoltak, semmi rosszat nem írtak én úgy látom. Mindegy most ezért akkor engem is le kell amiért válaszolok, hogy református ?????
15/61 anonim válasza:
református.református általánosba járok,református gimibe fogok menni.apukám református suliban tanár,anyukám református lelkész.keresztanyám református lelkész:D
16/61 anonim válasza:
Wicca hívő vagyok, mert logikusabbnak tűnik, mint az egyistenhit. Egy férfi csak egy nővel az oldalán alkothat egységet! Egyébként ez a vallás segít, hogy jobb ember legyek, és másokért is sokat tehetek ezáltal.
17/61 anonim válasza:
római katolikus de evangélikus iskolába járok.
20/61 anonim válasza:
evangélikusnak kereszteltek, református temploba járok és egy Istenben hiszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!