Az bűnnek számít, ha ma megnézem a "Brian élete" című filmet?
Attól függ milyen vallású vagy.
más vallások szerint meg gyóntatni bűn, mert az apostolok voltak az utolsó igaz földi helytartók.
szóval ha ez ennyire fontos neked kérdezd meg a felekezeted vezetőit.
15:18-asnak:
"
15:09! Kíváncsi vagyok, hogy hogyan mondod el a történetét?
"
Bocs de sajnos nem értem hogy mit kérdezel :(
Azt értettem alatta, amit írtam :)
"Ha nem látta a filmet akkor is pár szóval el lehet neki mondani hogy miről szól." A kérdésem az lett volna, hogy mit mondasz el a filmről? Mit emelsz ki benne?
Szerintem nem hogy nem bűn (egyébként ez butaság: a "bejövő információ" már hogy lenne bűn?), hanem a film szerintem egy keresztyén ember számára kitesz egy csomó figyelmeztető táblát, hogy milyen irányokban van kisiklásveszély...
(jobb nem is kell példának, mint az a jelenet, ahol összevesznek rajta, hogy kinek az egyéni kis hülyeségét támasztja alá jobban az, amit éppen Jézus - az igazi, nem Brian - mond valahol a távolban...)
Dehogy bűn, az egyik legjobb film a világon :)
Már milliószor láttam, de még mindig könnyesre röhögöm magam rajta.
A film, mint szinte minden Monty Python alkotás, az emberi hülyeség abszurditását mutatja be.
Köszönöm a hozzászólásokat, tegnap este megnéztem.
Háááát tényleg könnyesre nevettem rajta magam, a hétvégén megint meg fogom nézni.
Kedves utolsó! Természetesen ismerem az evangéliumokat(is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!