Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki a prostituáltak védőszentje?

Ki a prostituáltak védőszentje?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"hogy a prostituált cselekmény komoly bűn, így nemhogy védené valaki Isteni részről, sokkal inkább meg kellene térni a a bűneiből. "

Tudod, van, aki nem önszántából lesz prostituált, hanem rákényszerítik. Na, az ő védőszentjük Szent Luca vagy Lúcia.

Aki meg nem bírja megállni, hogy minden egyes katolikusokhoz intézett kérdésnél ne kezdjen el okoskodni, az legyen szíves fogja vissza magát. a kérdés nem nekik szólt, akkor ne akarjanak rá válaszolni. Én sem kezdek el válaszolgatni olyan kérdésekre, amit nem nekem címeznek. Nem igaz, hogy nem lehet tiszteletben tartani a másik vallását.

2011. jún. 25. 23:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Szent Mária Magdolna is lehet hogy prostituált volt a megtérése előtt.
2011. jún. 26. 21:27
 13/16 yuda ***** válasza:
27%

Gyerekek! nincsenek védőszentek a bibliában. Ez teljes egészében katolikus hókuszpókusz sok egyéb rákfenével, amit még az a vallás képvisel.

Vitakozás helyett miért nem idéztek a bibliából, mert ha van védőszent, akkor a bibliának tartalmaznia kellene nagyokosok?! :D

Nekem Isten beszéde fontosabb, mint holmi "szenthagyományoknak" nevezett undokság.

Ha valaki parázna volt a bibliában, ott sincs írva, hogy lett volna védőszentje. Miről beszéltek?

Függetlenül kit kényszerítettek, kit nem bele, attól még bűn. Jó kifogás... megtérni pedig bármikor lehet. Éppen most is! gy elméleti kérdést hogy ki tudtok vesézni és már nem is arról szól, ami eredetileg volt!

A sok mellébeszélést gondoljátok igazságnak? Távol van az igazságtól ez a sok ködösítés, amit műveltek!

Ez inkább keresztényi szégyen!

A paráznaság bűn, mint minden más bűn és Istennek nincs semmiféle közössége sem a bűnnel, sem a bűnössel, csak ha a bűnös megtér. Inkább ebben gondolkodjatok, mint védőszenteztek, aminek semmilyen biblia alapja nincs, de hát a katolikusok mindig is okosabbak akartak lenni istennél :D

Kevés sikerrel megjegyzem... :D

2011. jún. 27. 08:48
 14/16 anonim ***** válasza:

08:48-asnak:

Én se hittem a szentek segítségében, egészen addig amig rá nem jöttem, hogy többször is segítettek.

Az egyik "nagyokos"

2011. jún. 27. 10:29
 15/16 Ozmium42 ***** válasza:
100%

Kedves 08:48!

A Biblia szerint Isten nem teremtett levegőt! Feltehetően a sátán műve, vagy katolikus undokság, tehát ne lélegezz...

2011. jún. 27. 17:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondolom egy benga strici.
2011. jún. 27. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!