Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor halok már meg?

Mikor halok már meg?

Figyelt kérdés

Ha nincs Isten, nincs értelme semminek, hiszen miután

meghalunk azzal mindennek vége.

Ha van Isten, akkor mért szórakozik velünk?Minek teremtett

minket?Mért ilyen megfoghatatlan valamire épít,amit mi "hit"-nek nevezünk?Mért kívánja azt, hogy egy durván 2000 éves kétes iratok gyűjteményében higgyünk?Mért akarja, hogy vakon bízzunk Őbenne?Mért engedia rosszat?Minek teremt(vagy tűr meg) olyan dolgokat amiket aztán tilt?

Egyáltalán ki is Ő?Am meg mért kiáltja ki magát "szerető"

Istennek?

Ha nincs Isten így vagy úgy legkésőbb halálunkkor vesztünk.Ha pedig van akkor mért tart minket kételyek közt

ha ráadásul szeret is minket?Mért gördít ennyi akadályt

elénk, és akkor még az "Ördög"-ről nem is beszéltem.

Természetesen nem akarok öngyilok lenni, félek is tőle,

mégis várom a halált mert itt a földön béke nem lesz a szívemben.Ha van ha nincs Isten, (előre elnézést ezért)

akkor is minden embert vesztesnek tartok.

Mongyatok lécci vmi okosat!19f

2011. jún. 6. 13:59
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Töltsd ki ezt:

[link]

Amikor kéri az sms-ben elküldött kódot, ne küldj sms-t, ezt mindig elfogadja:

123456789

Utána kér egy másik kódot, ez:

123456787

De ez hihetőbb:

[link]

2012. aug. 7. 12:44
 32/32 anonim válasza:

Kedves kérdező hány éves vagy pontosan?

Mik a problémáid az életben amiért amiért a könnyebbik utat választanád a rögösebbik helyet,

A vallás csak ámitás én keresztény vagyok mégis a Wikka vallás felé hajlók s nem panaszkodom mert az én életem örök paradoxonokból áll és igy jó nekem.

Ne sajnáld magadat, ne sirj, néz előre mit látsz az élet ajándék becsüld meg mert nagy az értéke igaz nem tart sokáig de ha pozitivan állsz hozzá nem veszed észre és már ugyan ott vagy ahonnét az életet elkeszted

2017. okt. 14. 03:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!