A kereszténységet lehet érvényteleníteni?
Figyelt kérdés
Mármint meg vagyok keresztelve, de olyannyira forog a gyomrom már kb ettől az egész kitalált hazugságtól hogy lehet megtenném ezt a lépést.2011. máj. 31. 01:02
1/16 anonim válasza:
Felesleges, ha nem hiszel benne,hogy a keresztelés jelentett valamit,akkor olyan mintha nem lett volna semmi
3/16 anonim válasza:
Ha nem hiszel benne, ugysem ert semmit, tehat ervenytelen.
4/16 anonim válasza:
énis egy időbe ki akartam keresztelkedni, de hülyeség. Ha a megkeresztelkedést hülyeségnek tartod akkor a kikeresztelkedést méginkább annak kéne tartanod. Igen, sok gonosz és tudatlan ember meg van keresztelve... és akkor mivan? Te nem attól leszel más ember, ha kikeresztelkedsz. Ez ilyen tini-s téveszme a világról, hogy az ilyen külsőségekben próbálod magad kifejezni, de semmi értelme.
5/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy csak formaiság, de akkor is zavaró hogy papíron egy olyan eszméhez tartozok amiben semmilyen szinten nem hiszek.
2011. máj. 31. 02:16
6/16 anonim válasza:
a kereszteléssel a Szentlélek védelme alá kerültél. örülnöd kellene inkább.
7/16 A kérdező kommentje:
utolsó:mit nem értesz azon hogy semmilyen szinten nem hiszek a keresztény eszmékben?
Ezáltal a szentlélekben sem.
2011. máj. 31. 03:38
8/16 anonim válasza:
"olyannyira forog a gyomrom már kb ettől az egész kitalált hazugságtól hogy lehet megtenném ezt a lépést."
Ezzel máris érvénytelenítetted. Hanem hiszel benne, akkor nincs semmi jelentősége.
9/16 anonim válasza:
"papíron egy olyan eszméhez tartozok amiben semmilyen szinten nem hiszek" - lol bzg, mekkora nagy lázadó vagy! Eltelik 5 év és rohadtul nem lesz ilyennek időd/kedved foglalkozni, szarni fogsz az egészre.!
10/16 anonim válasza:
Hátha egy kortárs válaszának jobban örülsz (15/F). Én is meg vagyok keresztelve, de pont lesz*rom. Ha ateista vagy, semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!