Hol gyónjak Budapesten?
A Sziklatemplomban, valamelyik f i a t a l pálos atyánál! Nagyszerűek. :) Na jó, aki idősebb, ő is, de hozzá azért hangulat kell. :) Vagy Tömő utcában a plébánosnál. Sok-sok jó atya van amúgy Bp-n, csak nem odavalósi vagyok, ezért sok nevet tudok, csak azt nem, hol találod meg őket... De a fentiek tuti tippek. :)
Áldott felkészülést, Isten Veled!
Jézus krisztusnak mondj el mindent akár ebben a pillanatban is. Ugyis csak ez a fontos, mert NEM a pap által mehetsz az Atyához -vagy láttad valahol az Ujszövetségben ?? mert ilyesmi nincs irva , hanem ez: Én vagyok az Ut az Igazság és az Élet SENKI SEM MEHET AZ ATYÁHOZ CSAK énáltalam -Jézus mondta . Máshol meg azt mondta Jézus : Bármit kértek az Én nevemben az Atyátol Ö megadja nektek -Tehát itt is arra világit rá hogy az Ö neve által mehetunk CSAK az Atyához.
Tehát egyszerű a gyónás : Jézus nevében megbánod a bűneidet,elmondod azt (amugy már ugyis tudja az Ur) és kéred hogy Jézus vérével mosson meg téged, és kérjed hogy segítsen téged hogy megtudd mindig azt hogy mi az Ö akarata, - akkor megbocsájtja a bűneidet és Örök életet ad neked !! -persze ha tényleg akarod te is és ha akarod az Ö akaratát tenni.
Egy videot is kuldok neked a menyországrol , Jézus visszajöveteléről, és Mária üzenetét is magába foglalja- könyörög hogy ne Öt imádják..
Nagyon nagy szeretettel küldöm neket a videót : [link]
15:15-ösnek:
A gyónás benne van a Bibliában (János 20.22):
Ezekkel a szavakkal rájuk lehelt, s így folytatta: "Vegyétek a Szentlelket! Akinek megbocsátjátok bűneit, az bocsánatot nyer, s akinek megtartjátok, az bűnben marad."
Mondjuk szerintem az őszinte bűnbánattal is megbocsáthatja Isten a bűnöket, de ha egyszer Jézus nekünk adta a gyónás szentségét akkor miért utasítanánk vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!