Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol gyónjak Budapesten?

Hol gyónjak Budapesten?

Figyelt kérdés
Budapesten keresek jól gyóntató papot. Sok mindent szeretnék letenni Isten elé, és fontos lenne, hogy egy megértő közvetítőn keresztül tudjam ezt megtenni. Szóval nem szeretnék olyan gyónást, ahol a problémáim, bűneim felsorolása után rögtön jön a feloldozás, mert az most inkább hátravetne. Nem hosszú beszélgetésre vágyom, de néhány jó tanácsra, segítségre igen.
2011. máj. 23. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

A Sziklatemplomban, valamelyik f i a t a l pálos atyánál! Nagyszerűek. :) Na jó, aki idősebb, ő is, de hozzá azért hangulat kell. :) Vagy Tömő utcában a plébánosnál. Sok-sok jó atya van amúgy Bp-n, csak nem odavalósi vagyok, ezért sok nevet tudok, csak azt nem, hol találod meg őket... De a fentiek tuti tippek. :)

Áldott felkészülést, Isten Veled!

2011. máj. 23. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Katona István atyánál itt:

[link]

Előtte kérjél időpontot telefonon.

2011. máj. 23. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Jézus krisztusnak mondj el mindent akár ebben a pillanatban is. Ugyis csak ez a fontos, mert NEM a pap által mehetsz az Atyához -vagy láttad valahol az Ujszövetségben ?? mert ilyesmi nincs irva , hanem ez: Én vagyok az Ut az Igazság és az Élet SENKI SEM MEHET AZ ATYÁHOZ CSAK énáltalam -Jézus mondta . Máshol meg azt mondta Jézus : Bármit kértek az Én nevemben az Atyátol Ö megadja nektek -Tehát itt is arra világit rá hogy az Ö neve által mehetunk CSAK az Atyához.

Tehát egyszerű a gyónás : Jézus nevében megbánod a bűneidet,elmondod azt (amugy már ugyis tudja az Ur) és kéred hogy Jézus vérével mosson meg téged, és kérjed hogy segítsen téged hogy megtudd mindig azt hogy mi az Ö akarata, - akkor megbocsájtja a bűneidet és Örök életet ad neked !! -persze ha tényleg akarod te is és ha akarod az Ö akaratát tenni.

Egy videot is kuldok neked a menyországrol , Jézus visszajöveteléről, és Mária üzenetét is magába foglalja- könyörög hogy ne Öt imádják..

Nagyon nagy szeretettel küldöm neket a videót : [link]

2011. máj. 23. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Már vártam, mikor jön egy "Jézushoz menj, ne gyónj" válaszoló... Nem értik, hogy egészen pontosan ez történik a gyónásban... Mindegy, nem offolok tovább.
2011. máj. 23. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:

15:15-ösnek:

A gyónás benne van a Bibliában (János 20.22):

Ezekkel a szavakkal rájuk lehelt, s így folytatta: "Vegyétek a Szentlelket! Akinek megbocsátjátok bűneit, az bocsánatot nyer, s akinek megtartjátok, az bűnben marad."

Mondjuk szerintem az őszinte bűnbánattal is megbocsáthatja Isten a bűnöket, de ha egyszer Jézus nekünk adta a gyónás szentségét akkor miért utasítanánk vissza?

2011. máj. 23. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerényi Lajos atyánál (a budapesti Szent Kereszt-templom plébánosa)
2011. máj. 24. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
De te is megkaphatod a Szent Szellemet( hogy mindig veled legyen és segítsen) ha kéred Jézus vérét a bűneid bocsánatjára, és hátat forditasz minden bűnödnek, azért is mondta ezt Jézus hogy :akinek megbocs. bűneiket azoknak megbocsájtatnak- mert tulajdonképpen nem maga az ember tud megbocsájtást szerezni hanem az AKI(Szent SZellem) benne van ( a tanítványokba a Szent Szellem költözött ), és ezért mondta ezt Jézus. Viszont sokkal jobb ha te magad lépsz kapcsolatba Istennel , mert Isten is pont erre vágyik..rád!!
2011. máj. 25. 08:44
 8/9 anonim válasza:
2011-05-23 13:36-as válaszolótól kérdezném hogy hány órakor lehet meglátogatni gyónás miatt a Sziklatemplomot?
2012. márc. 3. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Általában szentmisék előtt kb. fél órával és mise alatt van gyóntatás hétköznap és hétvégén is, itt megtalálod, mikor vannak misék: [link]
2012. márc. 4. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!