Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Léteznek ma olyan mesterek,...

Léteznek ma olyan mesterek, mint pl. Buddha volt? Hogyan találkozhatnék ilyennel, ha komolyan érdekel?

Figyelt kérdés

Olyan mesterekre, tanítókra gondolok, akik a megvilágosodást elérve képesek olyan dolgokra, amiket a különböző vallások csodatételeknek hívnak, illetve ismerik az élet és halál titkait. Akik meditálással elérték a boldogságot, a nirvánát.

Azt leszögezem, hogy nem az a része érdekel a dolognak, hogy ők tudnak lebegni meg lebegtetni, nem 12 éves vagyok, akinek "szuperképességekre" fáj a foga. A meditáció, a megvilágosodás, az öngyógyítás és a tanításuk érdekel. Kérem az olyanokat, akik elkomolytalankodják, drogokat javasolnak a megvilágosodáshoz, illetve nem hisznek ebben, ne válaszoljanak.

Elnézést, ha kategóriát tévesztettem, az Ezotériába nem szeretek kérdést feltenni.

2011. máj. 9. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Miért vigyázzak velük? Úgy értem (már ha tényleg így van, ahogy mondod), mégis mivel vívnám ki a haragjukat? Miért akarnának nekem ártani? És mivel tudod alátámasztani, hogy így van?"

Én nem az a kommentelő vagyok de tudom hogy mire gondolt. Arra hogy ha ilyesmivel foglalkozol akkor vagy nem fog sikerülni semmi, vagy ha mégis akkor bukott angyalok (démonok) fognak neked segíteni lebegni, vagy bármi másban amit szeretnél. Vagyis becsapnak, azt hiszed hogy magadtól megy mondjuk a lebegés, pedig valójában a démonok segítenek. De ennek ára van, cserébe rádtelepszenek, és a lelkedet próbálják megkaparintani.

Tanúságtétel ezzel kapcsolatban:

[link]

[link]

[link]

Azért hogy ne legyek ilyen negatív, hozzátenném hogy Isten a Szentlélek által mindenkinek szeretne karizmákat vagyis gyógyító, szabadító, prófétai stb.. képességeket adni. De ezek Istentől jönnek és csak Isten segítségével működnek.

Kérlek ne haragudj hogy betolakodtam ide ezzel a hozzászólással, csak azért tettem mert az előző kommentelő figyelmeztetésére nem utasítottad el hanem visszakérdeztél.

2011. aug. 25. 10:30
 12/12 anonim ***** válasza:
És persze cseppet sem feltűnő, hogy a buddhista gondolkodót a Pokol királya téríti meg keresztény hitre. Én mindkét vallást tisztelem, éppen ezért látom, hogy ez a cikk mindkettő ellen uszító - attól függ, melyik irányba erősebb a hited.
2011. aug. 25. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!