Református hívők! Mit gondoltok a keresztyén rockról?
Akár hiszitek akár nem még van keresztény metál is:
Szervusz!
Nekem nagyon bejönnek a keresztény rockok:) de különösen az egyik angliai együttes amely 1996-ban kezdte pályafutását és azóta remek számokat készít! Amikor elkezdtem hallgatni, akkor nekem is felmerült az agyamban, hogy ez biztosan KERESZTÉNY! Igen-igen, a rock az általában mindig sátánista eredetű, és ezért a rock szó magában már eleve elriasztja a normális embert! De ha belegondolunk, akkor ha Isten szemében jó dolgokat énekel és tényleg keresztények akik éneklik, akkor az nagyon is kafa:)
Az kedvenc együttesem neve: Skillet. a youtuben találsz tőlük egy csomó szuper számot, írd be hogy "Comatose" Ez egy olyan szám lett, ami szerintem felér egy Lady Gaga-s világi zenével ritmus és dallamilag is!!! Nem hülyéskedek és személy szerint már az összes számukat halgattam és ha belejössz, akkor meglátod hogy te is megszereted!
Amúgy én nem református, hanem karizmatikus vagyok:D - tehát megnyugtatlak ugyanaz a Jézus szerető felekezet:) Ne ijedj meg nem katolikus és egyéb maszlag....
Ja és előttem lévő kommentáló, azt megtudnád mondani, hogy ha már az általad belinkelt oldalon Az első nagy cím "Satan..." akkor hogyan is képzeled, hogy ehhez bármi köze is van Istennek!
Re: 20:01
Szia! Jeleztem, hogy angol nyelvű az oldal. A címe egyébként a "Sátán zenéi". Alapvetően a rockzene szellemi hátterével foglalkozik, köztük a keresztény rockkal is. Itt egy másik - sajnos szintén angol nyelvű - link erről az oldalról:
Ezt nézd meg. Szerintem tanulságos. Hasonlítsd össze az 1:50-nél láthatót a többivel.
http://www.youtube.com/watch?v=OnbZN54IZNE&NR=1
Bővebben: lásd. Dr. Masaru Emoto munkáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!