Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten szemében bűn, ha a...

Isten szemében bűn, ha a fütyimmel játszok? Pokol lesz e emiatt az osztályrészem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Azért ne mondjatok már olyat egyetlen vallásra sem, hogy egy nagy kalap sz...r

Nem tudom, az illető, aki ezt írta, mit szólna, ha az ő vallására mondaná azt valaki, hogy egy nagy kalap szar.

Én nem, de lehet, hogy valamelyik keresztény jól pofánvágná az illetőt, ha élőben mondan aneki valaki ilyet.

Kedves Kérdező!

Attól függ, hogy mit csinálsz a fütyüddel.

Ha úgymond kivered/önkielégítést végzel, az már problémás, paráznaságnak számít.

Ha csak összevissza csavargatod, úgymond játszogatsz vele, és nincs a hátterében szexuális vágy, csak azért csinálod, mert nincs jobb dolgod, arra azt mondom, hogy gyerekes viselkedés, de ez nem baj, mert gondolom én nem mások előtt csinálod ezt.

Ha mások előtt csinálnád, az már közszeméremsértés lenne.

Azért sztem lehetne értelmesebb dolgokkal is eltölteni a felesleges szabadidőt.

Üdv: egy lány

2011. ápr. 27. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
paráznaság.... szerintem meg had csinálja ha jól esik neki. Egyrészt azért mert így megtanulja mi a jó neki, később ha lesz sexuáis kapcsolata nagy hasznát veszi. Ugyanez igaz a ányoknál is.
2011. ápr. 27. 18:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy lány, te hány éves vagy, hat? Mi a fenének csavargatná valaki unalmában a farkát?
2011. ápr. 27. 18:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Egy lány... nézd meg a Paul című fimet, ha lehet akkor magyar felirattal vagy magyarul... sok hasznos dolog van benne :) Ha nem akarod végignézni akkor tekerj arra a részre amikor megismerkednek a félszemű lánnyal.
2011. ápr. 27. 23:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Akinek "vissza kéne vennie magából" csak az igazat írta. Ja, hogy az igazság fáj? Gondolnátok előbb át, miben kezdtek el hinni.
2011. ápr. 28. 17:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Hátha idetéved egy vallásos : ISTEN VAGY GONOSZ, VAGY NEM LÉTEZIK!

ja, am meg nem semmi érvelés a keresztényektől, ha lehúzod a vallását ő nem logikus következtetésekkel győz meg(ugyebár azokkal hogy tudna max marad a verhetetlen "Isten útjai kifürkészhetetlenek duma"), hanem behúz egyet...

2011. ápr. 28. 20:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te is megmukkanhatnál!
2011. ápr. 29. 21:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja egyébként, ha kálvinista lennél: predenesztáció elve szerint már születésed előtt meg volt jósolva, hogy pokolra jutsz vagy a mennyországba, szóval akármit csinálhatsz :)
2011. máj. 13. 16:13
 19/19 anonim ***** válasza:
*predesztináció (előző voltam)
2011. máj. 13. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!