Pelgrim kérdése:
Elmondaná nekem valaki mi az az életgyónás?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 08:32
1/2 anonim válasza:
Ha valaki nagyon régen gyónt, vagy pedig még soha életében nem gyónt, és később tért meg, felnőttként az egész életét átnézi, és mind elmondja a papnak, vagyis Istennek, hogy milyen hibákat követett el.
Csodálatos érzés lehet letenni az egészet hosszú idő után...általában azért nem mindegy, milyen paphoz megy az ember. Szerintem ilyenkor nagyon fontos hogy olyan "beszélgetős-tanácsadós" pap legyen, ne csak aki hallgat.
Erre készülsz?:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem készülök életgyónásra, csak ezt a kifejezést eddig még nem hallottam. Onnan a kérdés.
2011. ápr. 18. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!