Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért tapasztalom ezt?

Miért tapasztalom ezt?

Figyelt kérdés
1 hete életgyóntam és úgy érzem ezzel elköteleztem magamat.Hatalmas energiák tombolnak azóta bennem muszáj hogy folyton imátkozzak vagy valamit tegyek ami a hittel kapcsolatos mert különben szét vetődök a forróságtól.Muszáj folyton pörögnöm ha nincs semmi dolgom.Úgy szomjazom mindazt ami a vallásomhoz kapcsolódik és nemm tudok betelni vele.A tűz mindent felzabál bennem.Azelőtt úgy éereztem magam mintha egy elefánt ült volna rajtam de úgy is mint egy kalitkába zárt ékestollú madár aki annyira vágyódik a szabadságra.Ha nem csinálok semmit úgy érzem megfulladok.
2011. ápr. 17. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Zsoltár 42

Ahogyan a szarvas kívánkozik a folyóvízhez, úgy kívánkozik a lelkem hozzád, Istenem! Isten után szomjazik lelkem, az élő Isten után: Mikor mehetek el, hogy megjelenjek Isten előtt? Könnyem lett a kenyerem éjjel és nappal, mert egész nap ezt mondogatják nekem: Hol van a te Istened? Kiöntöm lelkemet, és arra emlékezem, hogy milyen tömeggel vonultam, és hogyan vezettem Isten házához hangos ujjongással és hálaénekkel az ünneplő sokaságot. Miért csüggedsz el, lelkem, miért háborogsz bennem?

2011. ápr. 18. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Tebenned bíztunk eleitől fogva / 90. zsoltár

http://www.youtube.com/watch?v=aysIUGa9l_U

2011. ápr. 18. 00:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mert egész életedben az életed értelmét kereted, és most megtapasztaltad Isten megbocsátását? Ha szomjazol, tölts Istennel időt. Olvasd az igéjét, mondd el imában neki minden gondolatod, kérd a vezetését!
2011. ápr. 18. 00:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt hiszem erre mondja Szent Pál hogy

"Krisztus szeretete sürget minket".

(KorII 5.14)

Szerintem menj el közösségbe és keress lelki vezetőt. Ezekért érdemes imádkozni is hogy jó közösséget és jó lelki vezetőt találhass.

2011. ápr. 18. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt én ismerem, Isten kegyelmének hatása az emberre! Aztán pár hét múlva elmúlik=visszavonul és az embernek küzdenie kell tovább érte. Készülj fel rá ! Nehéz lesz, nagyon nehéz. Olvass a Jézus-imáról:pl. A zarándok elbeszélései vagy Vlachos: Eyg éjszaka a Szent Hegy sivatagában.
2011. ápr. 18. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

"Boldog, a ki olvassa, és a kik hallgatják e prófétálásnak beszédeit, és megtartják azokat, a melyek megírattak abban; mert az idő közel van."

Mer közel van az idő!

Én is pon így éreztem magam mikor elkezdődött az én megtérésem!

Amennyit csak tudsz olvasd az igét! Kérd a bölcsességet, hogy meg is értsed! Én amint felmerült bennem egy kérdés, mindíg valamilyen formában válaszokat kaptam rá! Nagyon sok oldalról közelítettem meg Isten mondanivalóját!

Ha megérted a boldog mondásokat, akkor nagyon jó úton jársz, és megfog változni az életed! Nagyon sokan nem értik! Én sem értettem sokáig! Nagyon fontos, hogy megértsed! Ami azután következik nem biztos, hogy az mindenkinek tetszeni fog!

Annyit engedj meg kérlek, hogy mondjak! Katolikus egyház nem egyenlő a kereszténységgel! Hozzáteszem nem vagyok JT!

2011. ápr. 18. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Hit Gy-s ismerősöm,erre mondta,hogy ezek a mézes hetek,utána lanyhul és jöhet a küzdelem.
2011. ápr. 19. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!