Titeket nem szokott zavarni, hogy a vallás kategóriánál minden vallás egyben van?
ezt megértem,mondjuk van egy jópár vallás,ezeket mind elkülöníteni....
sztem annyit tehetsz,írd oda,hogy csak katólikusok válaszát várod,mert fontos,hogy pontos választ kapj a kérdésedre.
Igaza van a kedves Kérdezőnek, mert pl. ha valaki szeretne megtudni egy gyónással kapcsolatos dolgot, akkor a megkapott 10 válaszból kb 7-8 biztos hogy valami katolikusellenes megnyilvánulás, hogy milyen fölösleges a gyónás meg stb.
Én egyszer egy Máriával kapcsolatos kérdést tettem fel, hiába kiírtam, hogy katolikusok válaszoljanak, kaptam mindenfélét, hogy bálványimádás meg nemis tudom.
Az engem is nagyon idegesít, amikor az egyik nagyokos bemásol egy 3 oldalas szöveget a despotiumból, mert önálló mondatok megformálására képtelen szegényke.
"engem az zavar különösképpen, hogy az ateisták nemritkán beszólnak."
Ha ez zavar téged, vagyis kételyt ébreszt a vallásodban egy ateista beszólás, az azt jelenti, hogy nem elég erős a hited és van még benned kételkedés és szabad gondolkodás szikrája a birkaizmus mellett.
Sziasztok!
Az Internetnek az a tulajdonsága, hogy bárki bármilyen oldalra/fórumra betévedhet, ha csak nem zárt fórum, ahova csak mondjuk jelszóval lehet belépni, stb. Ezért a bunkó, beszólogatós embereket nem lehet kivédeni. Egyszerűen meg kell szokni, hogy az Internet ilyen, hogy bárki bárhova betévedhet, és írhat bárki bárhova mindenféle hülyeséget.
A Kérdező problémájára az lehet a megoldás, ha keres egy katolikus fórumot, ahol a moderátorok is figyelnek arra, hogy kik, és miket írogatnak oda, és ott teszi fel a kérdéseit.
Üdv: Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!