Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha álmotokban megjelenne...

Ha álmotokban megjelenne Isten, és megkérné, hogy dobd a miboltelefonodat a vízbe, akkor ti megtennétek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem szoktál véletlenül túl sokat feleslegesen telefonálni? :)

Olyanról már hallottam akinek azt mondta Isten hogy adja el a TV-jét. Ez kicsit hasonlít erre.

2011. ápr. 11. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Istennek nem szokása, hogy olcsó trükkökkel bizonyítsa a létezését.
2011. ápr. 11. 16:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Szombaton volt egy éves, és az összes hívosomnak az ideje(bemenő kimenő):06:45:13
2011. ápr. 11. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Reggel elgondolkodnék rajta, hogy valójában jót tesz-e nekem az, hogy telefonom van? Ha pedig úgy gondolnám, hogy nem szolgál lelkem üdvösségére,nem leszek ez által jobb ember, akkor bedobnám. Végül is mobiltelefon nélkül is van élet, nem is olyan kibírhatatlan, és majd az utolsó napon ez is egy plusz pont lesz. Ha pedig nincs feltámadás, akkor sem veszítettem olyan sokat.
2011. ápr. 14. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!