A homosexuálisok is hisznek Istenben?
Én úgy gondolom, de ez privát vélemény, hogy istenbe miért ne hihetnének, de az nem a Biblia Istene akiben hisznek, mert Ő Ábrahám Istene, Izsák Istene, Jákob Istene, a Föld, a mennyek és mindennek teremtője, ki egyszülött fiát küldte értünk emberekért, hogy bűnbocsánatot nyerjünk. Eme egyszülött fiú hivatkozott a teremtésre, miszerint Isten kezdetben férfiúvá és nővé teremtette az embert.
Ez az újszövetség példája, de ószövetségben határozott kijelentés van az egyneműek szexuális viszonyának tiltására.
Isten mindenre képes, egy homoszexuális hívja segítségűl az Urat tiszta szívből, tiszta elhatározásból, teljes bűnbánattal, és megtapasztalhatja a csodát...
Betegség, divat és nevelés? Nem hiszem el, hogy még mindig itt tartatok.
Igen, én melegként hiszek Istenben és hiszem, hogy ő teremtett annak, ami vagyok. Egyébként teljesen egészséges vagyok, nem érdekel a divat és normális családban nőttem fel. A szüleim egyáltalán nem vallásosak, minimális szerepük sem volt abban, hogy én a vallásos életmódot választottam.
Ami a nézeteimet illeti, nem értek egyet azzal, ha valaki melegként a papi hivatásba menekül és maximálisan elítélem a katolikus egyház pedofil selejtjeit. Amúgy meg nem értem miért téma ez, mindenki abban hisz, amiben akar.
Olvasd el:
Ter 2,18 – „Nem jó, hogy az ember egyedül van.”
Ter 2,18 – „Alkossunk hozzá illő segítőt is!”
Ter 1,27 – „Férfinak és nőnek teremtette őket”.
Ter 1,28 – „azt mondta nekik Isten: Szaporodjatok, sokasodjatok”
Ter 2,24 – „Ezért elhagyja a férfi apját és anyját, a feleségéhez ragaszkodik.”
Lev 18,22 – „Férfival ne hálj asszonnyal való hálás módjára: undokság az!”.
Lev 20,13 – „Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek”
Róm 1,27 – A homoszexualitás ocsmányság, eltévelyedés, és természetellenes.
1Kor 6,9 – „férfiakkal paráználkodó férfiak… nem részesülnek Isten országában”.
Szia!
Az Istenben való hit nem szexuális orientáció kérdése. A kérdés sokkal inkább az, hogy mit kezd a szexuális orientációjával az, aki Istenben hisz. A Biblia ugyanis határozottan állást foglal ebben a kérdésben, ahogyan Laci is említette, és ahogyan a katolikus testvérem szépen összerakta a hozzászólásában az erre vonatkozó részeket. Én is azt gondolom egyébként, amit Laci is leírt, hogy Istennek van hatalma győzelmet adni ezen is.
Üdv. Péter
Nevelés lenne a homoszexualitás oka?
Akkor miért van az, hogy aki meleg, és bevallja ezt otthon, a családja a legtöbb esetben kitagadja?
Nem tudom, aki leír ilyen baromságot, az végiggondolta már, hogy ő a saját gyerekét nevelné melegnek? Melyik szülő akarna ilyen rosszat a gyermekének?
Vagy valaki melegnek neveli a gyermekét, később pedig kitagadja? Gondolkozzatok már!
Divat?
A melegeket mindenki utálja. Mi oka lehet valakinek, hogy kövesse a divatot és "meleg legyen" ?
Tehát aki divatból lesz meleg, az korábban heteró volt? Akkor ezek szerint én, mint heteroszexuális férfi, egyik nap gondolok egyet, és úgy döntök, hogy én holnaptól meleg leszek, akkor én képes lehetek arra, hogy holnaptól ne a nők izgassanak, hanem a férfiak? Érdekes lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!