Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mért baj, hogy nem hiszek...

Mért baj, hogy nem hiszek Istenben?

Figyelt kérdés
14/L vagyok, és egyáltalán nem hiszek benne. anyumank mondtam ezt..és erre kiakadt... nem értem miért...
2011. márc. 8. 19:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
LOL
2011. márc. 8. 19:38
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Azért mert megijedt, hogy Te úgy is tudsz élni, hogy nem kell semmi támogatás, tehát erősebb vagy nála.
2011. márc. 8. 19:39
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Azért mert vallási fanatista,szerintem a vallás arról is szól,hogy el tudd fogadni azt,hogy más nem hisz benne,esetleg teljesen hülyeségnek tartja.
2011. márc. 8. 19:43
 4/15 anonim ***** válasza:
33%

higyj inkább a Nagy zöld trüsszentőben, a Repülő spagettiszörnyben vagy a Láthatatlan rózsaszín egyszarvúban.

ők tényleg léteznek.

2011. márc. 8. 19:50
 5/15 krameri ***** válasza:
28%
Teljesen normális, hogy 14évesen kételkedsz. Persze szülők kiakadnak, de ne törődj vele. Majd úgy is megtapasztalod ha van, de serdülő tiniként kizárt, hogy elhidd, csak azért mert azt mondják a felnőttek, hogy van.
2011. márc. 8. 20:23
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

Alapvetően Isten szeret téged.Ha te elutasítod ezt a szeretet,törődést,segítséget az a te bajod. Istennel sokkal jobb élni,mindig segít, veled van,meggyógyít és betölti minden szükségedet.

Te döntésed :) De tudd:Isten nagyon szeret téged és bármikor visszafogad csak döntsd el.

2011. márc. 8. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Na megjöttek az önjelölt hittérítők.
2011. márc. 8. 22:11
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Én sem hiszek, de még nem mertem itthon előadni. Vallásos a családom, botrány lenne belőle. :)

15/L

2011. márc. 8. 22:13
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
Én katolikus vagyok, de szerintem nem baj, mert inkább kövesd a saját meggyőződéseid, mintsem színleld másét. Csak ne felejts el magad is nyílt és toleráns lenni, ha másoktól is ezt szeretnéd.
2011. márc. 8. 22:54
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem baj. Hogy miben hiszel az az egyik legmélyebb magánügyed.
2011. márc. 8. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!