A Metallica sátánista együttes?
azért enyhe túlzás, hogy a világ legjobb metal együttese a metallica, de nem sátáni-ak nem is sátánisták.
Az egyház szerint egyébként sátánista zenekarok az alábbiak: (pereskedtek is ellenük csúnyán...)
AC/DC: a highway to hell miatt
Rolling Stones: Symphati for a devil miatt
Iron maiden: A Number of the beast album miatt
Led Zeppelin!!! Stairway to Heaven miatt...
és még sorolhatnánk órákig.
Egy Antonio Balducci nevű bíboros írt is könyvet a rockzene és a sátán viszonyáról és olyan zenekarokat sátánimádónak neveztek benne, hogy csak gúvadt a szemem.
A sátánisták vagy black metalt játszanak (de nem minden black metal sátánist/imádó) vagy ott vannak a legfelsőbb körökben és akár a londoni filharmonikusokkal is zenélhetnek, mivel rendkívül okosak, meghúzzák magukat, és nem nyíltan imádják lucifer bácsit, de ezek a sátánisták akiknek 90%-a a felső tízezerbe tartozik, még az emberáldozattól sem riad vissza.
igen,hát ugye alapvetően az a probléma,hogy bizonyos rockzenekarok "lesátánistázása"egy nagyon szűk keresztény látószögből történik,tehát elsősorban tájékozódni kéne alaposan az adott dologról,mielőtt valaki ítélkezik,pl.mikor Szikora Robi tüntetett a Marilyn Manson koncert ellen,hát ezen nem tudtam,hogy sírjak,vagy röhögjek,ahhoz sem veszi a fáradtságot,hogy elolvassa Manson élettörténetét(világosan levan benne írva,hogy kereszténynek nevelték,és,hogy miért utálta meg az egyházat.)James Hetfield(Metallica)szintén vallásos nevelést kapott,és őszintén elmondja a véleményét az egyház képmutatásairól(Amerikában különösen nagy a befolyása az egyháznak) http://www.youtube.com/watch?v=bA-qJYjkTvM
persze a hatalmaskodó egyházi emberek szemében mindenki sátánista,aki nyíltan kinyilvánítja a véleményét,a hívek előtt ugye nem ismerhetik el,hogy valaki leleplező igazságot mondott róluk,tehát marad a jó öreg sz-rdobáló trükk,amivel elterelik magukról a figyelmet,még mielőtt a hívők átlátnának a dolgokon.
bocs,ha off-nak számított,de úgy éreztem ezt fontos leírnom.
Nothing Else Matters:
http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI
Szerinted ez sátánizmus?!?
Szerintem ez szívbemarkoló...
kedves utolsó előtti válaszoló! bocs, de ekkora primitív baromságot még soha nem hallottam! szégyen!
Utolsó válaszolónak: hát igen köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!