Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Metallica sátánista együttes?

A Metallica sátánista együttes?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 16:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Na igen,először is azt kéne meghatározni,hogy a kérdező mit ért "sátánista"alatt?
2011. febr. 13. 12:19
 12/34 anonim ***** válasza:
Miért lenne sátánista együttes a világ legjobb metál együttese? Idézz már tőlük akár egy sort, ami erre utal!
2011. febr. 13. 15:50
 13/34 anonim ***** válasza:
90%

azért enyhe túlzás, hogy a világ legjobb metal együttese a metallica, de nem sátáni-ak nem is sátánisták.

Az egyház szerint egyébként sátánista zenekarok az alábbiak: (pereskedtek is ellenük csúnyán...)

AC/DC: a highway to hell miatt

Rolling Stones: Symphati for a devil miatt

Iron maiden: A Number of the beast album miatt

Led Zeppelin!!! Stairway to Heaven miatt...

és még sorolhatnánk órákig.

Egy Antonio Balducci nevű bíboros írt is könyvet a rockzene és a sátán viszonyáról és olyan zenekarokat sátánimádónak neveztek benne, hogy csak gúvadt a szemem.

A sátánisták vagy black metalt játszanak (de nem minden black metal sátánist/imádó) vagy ott vannak a legfelsőbb körökben és akár a londoni filharmonikusokkal is zenélhetnek, mivel rendkívül okosak, meghúzzák magukat, és nem nyíltan imádják lucifer bácsit, de ezek a sátánisták akiknek 90%-a a felső tízezerbe tartozik, még az emberáldozattól sem riad vissza.

2011. febr. 13. 18:25
 14/34 anonim ***** válasza:
Antonio Balducci konyvet en is olvastam,tenyleg satanistanak nevez sok zenekart benne,de ha jol emlekszem a metallica nem volt kozte.Amugy szerintem is a vilag"egyik"legjobb metal zenekara.Es NEM,satanistaK!!!
2011. febr. 14. 17:19
 15/34 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. febr. 14. 17:26
 16/34 anonim ***** válasza:
44%
Mégis kit érdekel, hogy mit írt valami bíboros valami könyvben? Nyíltan kimutatják, hogy az egyháznak nincs felettük hatalma, és ez szúrja pár szenteskedőnek a szemét. A lényeg, hogy jó zenét játszanak és kész.
2011. febr. 19. 11:04
 17/34 anonim ***** válasza:
92%

igen,hát ugye alapvetően az a probléma,hogy bizonyos rockzenekarok "lesátánistázása"egy nagyon szűk keresztény látószögből történik,tehát elsősorban tájékozódni kéne alaposan az adott dologról,mielőtt valaki ítélkezik,pl.mikor Szikora Robi tüntetett a Marilyn Manson koncert ellen,hát ezen nem tudtam,hogy sírjak,vagy röhögjek,ahhoz sem veszi a fáradtságot,hogy elolvassa Manson élettörténetét(világosan levan benne írva,hogy kereszténynek nevelték,és,hogy miért utálta meg az egyházat.)James Hetfield(Metallica)szintén vallásos nevelést kapott,és őszintén elmondja a véleményét az egyház képmutatásairól(Amerikában különösen nagy a befolyása az egyháznak) http://www.youtube.com/watch?v=bA-qJYjkTvM

persze a hatalmaskodó egyházi emberek szemében mindenki sátánista,aki nyíltan kinyilvánítja a véleményét,a hívek előtt ugye nem ismerhetik el,hogy valaki leleplező igazságot mondott róluk,tehát marad a jó öreg sz-rdobáló trükk,amivel elterelik magukról a figyelmet,még mielőtt a hívők átlátnának a dolgokon.

bocs,ha off-nak számított,de úgy éreztem ezt fontos leírnom.

2011. febr. 19. 12:57
 18/34 anonim ***** válasza:
59%
Kit érdekel hogy sátánista e vagy sem, ha tetszik hallgasd, ennyi:) egyébként senki nem tud semmit Lucifer igazi személyiségéről itt, csak azt szajkózzátok amit az egyház belétek "nevelt", a biblia tele van meghamisított okkult tudással, de ha már csak a "szent" bibliát nézzük, mit csinált Lucifer benne olyan gonoszat? Tudást adott az embernek és halhatatlanságot is akart..hát igen az egyház számára a tudás tényleg gonosz...de mit csinált a kedves isten? milliókat ölt meg csak azért mert pogányok...szerintem ellehetne gondolkodni hogy ki a jó és ki a rossz valójában:)
2011. febr. 19. 22:57
 19/34 Tomás de Torquemada válasza:

Nothing Else Matters:

http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI

Szerinted ez sátánizmus?!?

Szerintem ez szívbemarkoló...

2011. febr. 20. 19:13
 20/34 A kérdező kommentje:

kedves utolsó előtti válaszoló! bocs, de ekkora primitív baromságot még soha nem hallottam! szégyen!

Utolsó válaszolónak: hát igen köszi. :)

2011. febr. 21. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!