Jézus azt mondta, hogy amit imában kérünk, higgyük, hogy megkapjuk, és meglessz. Ha nem hiszem, hogy megkapom, akkor nem lessz meg?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 19:00
11/15 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok az általános véleményre.
2011. febr. 11. 21:54
12/15 anonim válasza:
Szia!
Én csak azt nem értem, ha nem hiszed, hogy megkapod, akkor miért kéred? Neked hogyan esne, ha a gyermeked oda menne hozzád, hogy adj neki valamit, amit hatalmadban áll adni, de ő maga sem hinné el, hogy megkaphatja? Nem éreznéd a bizalmatlanságot? Vajon úgy ítélnéd meg, hogy nem baj, ha nem hiszi, ha nem bízik bennem odaadom neki. Milyen nevelés lenne ez? Vajon jó példát adnál ezzel neki?
Üdv. Péter
13/15 anonim válasza:
"és amit csak kérünk, megkapjuk tőle, mert megtartjuk parancsolatait, és azt tesszük, ami kedves őelőtte." - János első levele 3:22
14/15 anonim válasza:
Ilyent én is tudok írni, bár nem Jánosnak hívnak. Akkor az is igaz lesz?
15/15 anonim válasza:
Krisztus követése azt jelenti, hogy teljesen átadod magad neki. Ha az ő követője Jézus nevében kér, az is más dolog, meg ha Józsika azért imádkozik, hogy holnap ne kapjon egyest, bár nem tanult, az is más doldog. Jézus követője nem önmagáért él és az imái sem önmagáért vannak. És van benne bölcsesség, hogy elfogadja Isten akaratát. Mert Jézus és az összes apostol kínhalált halt, és ez nem vette el a többiek hitét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!