Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lehet az a motoszka?

Mi lehet az a motoszka?

Figyelt kérdés
Egy ismerős mondta hogy a gyülekezetben csinálják.
2011. jan. 27. 20:07
 1/5 yuda ***** válasza:
100%

Ez nem gondolnám vallási kifejezés-sokkal inkább a kis, apró mozgásokra utaló kifejezés -régies szó,ma már ritkán használják-momentán pl.én is néha :)

pl.motoszkál egy gondolat a fejemben, vagy hirtelen enyhe motoszkálást hallok jobbra

2011. jan. 27. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A toszkának az ellentéte.

Erről nekem is csak meséltek. Állítólag egyes zártkörű összejöveteleken Baphometnek, egy feltételezett bálványnak rendeztek orgiákat és ott minden szabad volt.

2011. jan. 27. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
én annyit hallottam róla, hogy lekapcsolják a villanyt, és gyakorlatilag bármit szabad úgy, hogy nem tudják a sötét miatt hogy kit fogdosnak vagy épp izélnek. állitólag van ahol ezt komolyan csinálják... :-/
2011. jan. 27. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mind a második világháború, mind az azt követő kormányzati rendszer számára elfogadhatatlanok voltak a kis egyházaknak nevezett csoportok /több fajta is volt/.

Mivel őket nem lehetett beszervezni /mielőtt valaki vérig sértődne: a nagy egyházakkal kapcsolatos beszervezések dokumentumainak egy része - persze még ennyi év után is cenzúrázva - megtalálhatóak a levéltárakban/ vagyis nem tudták irányítani ezért üldözni kezdték őket.

A kisegyházak tagjai egymás lakásán jöttek össze munka /sötétedés/ után, hogy a hitéletüket folytassák.

Abban az időbe minden utcában megvoltak a beszervezett emberek, ezért ilyenkor a házban leeresztették a redőnyöket, elhúzták a függönyöket.

Eredmény: a párt demagógia osztálya kézen fogva a beszervezett és egyházakkal elkezdték kitalálni, hogy ezek a hívő személyek ezt és ezt csinálják ott a sötétben.

Ma már vallás szabadságban élünk és így egyik kis egyháznak sem kell bujkálni a hatalom, vagy éppen az irigykedő történelmi egyházak elől!

Ma már általában csak az öregek ijesztgetik ilyennek el a kis gyermeket, minden egyház istentisztelete teljesen nyilvános /törvény garantálja minden állampolgár számára/ így bármelyikre bemetsz és megnézheted hogyan zajlik.

Ui. mielőtt bárki is szektást kiáltana rám, ezek ma már történelmi tények, kár őket tagadni, és én nem vagyok egyik szekta tagja sem!

2011. jan. 28. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Az orgiát nevezik úgy a Jehova Tanúi nevezetű szektában.
2014. szept. 27. 22:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!