Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez milyen vallás lehet szerint...

Ez milyen vallás lehet szerintetek? (ha az)

Figyelt kérdés

Például ha látok egy nálam szegényebb embert én szégyellem magam = engem úgy tanítottak hogy egíteni kell másokon, mert akkro nem vagyok jól.

Vagy pl: ha gazdagabbat látok, akkor is szégyellem magam, mert úgy érzem, hogy lenézik a szegényeket. Vagy pl: Úgy érzem, hogy ha nem imádkozom Istenhez, akkor nem fog szeretni, és nem teljesülnek be az álmaim. Vagy pl: Csúny szavak elég durván sértik a fülemet,

vagy pl: Gusztustalan dolgokat mondanak nekem, elég egy szó is, és egyből elbújnék és kitagadnám hogy ismerem őket, és a lelki világukra szeretnék utána hatni, hogy ezt ne, mert tisztességesnek kell lennük, mert csak ezt viselem el.

És nem tudom hoyg ez is valláshoz tartozik-e, de úgy érzem, hogy a gyenge női törékeny lelkemet, egy ! erős !férfilélek védi és spontán reakcióból megvédi az erős a gyengébbet.És közben azt gondolom hogy látjátoka szemem? erős és szúros, és mögötte egy édes lány.

Vagy pl: a barátommal csak 3 hónapja vagyunk együtt és már barátként is tudtam hogy összejövö vele és azért, mert ugyan az a lellkünk. magyarul: 2 test 1 lélek.

+reinkarnáció = buddhizmus vallás de ezek amiket leírtam nincsenek a buddhizmusban

bocsánat, hogy hosszú lett.

16/L

2011. jan. 14. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nem vallás. Érzékeny vagy, ez azt jelenti.
2011. jan. 14. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
jól mondja az első, ennek semmi köze semmi valláshoz...legalábbis bármilyen teológiai dogmatikát hiába keres az ember az írásodban
2011. jan. 19. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:

értem.

Köszönöm _:)

Még azért várom a válaszokat.. :$

2011. jan. 19. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak annyit jelent, hogy 16 évesen felállítottál egy jó értékrendet, amire később tudsz alapozni. De vigyázz, mert a hozzád hasonlóan érzékeny embereket könnyű megsebezni, és lesznek, akik ezt ki akarják használni.
2011. jan. 19. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem vallás, csak egy világszemlélet, érzés, megközelítés.
2011. jan. 19. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!