Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A miséken a papok miért...

A miséken a papok miért énekelnek olyan egysíkú, monoton hangon?

Figyelt kérdés
Életemben egyszer voltam misén, akkoris keresztelőn voltam. Erre a kérdésre pedig nagyon kíváncsi lennék, sajnos jobban nem tudok megfogalmazni.
2011. jan. 11. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tradicíó, hagyomány. Így tanították nekik, és ez mindig is így marad. Sajna.

Azért bírom az amcsi filmeket, amikor jönnek a gospelek, és nyomják! Azon nem lehet bealudni, az tuti!

2011. jan. 11. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert a rövid szövegeknek egyszerű,azonos a dallama.
2011. jan. 11. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Így tanították rá őket, ez a szokás. Nekem sem tetszik mondjuk.
2011. jan. 11. 12:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat :)
2011. jan. 11. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert olyan megnyugtató, nem hátborzongató mint a nigger kórus.
2011. jan. 11. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Ennek "kicsit" jobb a hangulata :)

http://www.youtube.com/watch?v=QYdVyYi228I

2011. jan. 11. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Hogy elaludj rajta:-) de tényleg szörnyű.

Mindig mondtam, hogy ha Kaliforniában nőttem volna fel (feketeként), akkor tuti járnék templomban, mert amilyen hangulat ott van az fantasztikus.

http://www.youtube.com/watch?v=a37bBm8pXSk

2011. jan. 11. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert itt ez a hagyomány, így alakult ki.....mellesleg sztem az is közrejátszik, h ehhez nem kell akkora hű de nagy énektudás.....Amerikában, a feketéknél más fajta hagyomány alakult ki.

A vidám vasárnapot meg dugja föl magának az illető válaszoló a krva szektás anyjába :P ;)

2011. jan. 11. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet ebben is ellentétes a véleményünk, de a feketéket látva, ahogyan szertartást adnak egy kicsit visszataszító. Amilyen eufóriába kerülnek önmaguktól az éneklés során, csak egy hajszál választja el őket attól, hogy ledobják a bugyijukat és mindenki úgy kefél a másikkal ahogy tud.
2011. jan. 12. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!