Homoszexuális személy lehet a Hit Gyülekezet tagja? Ők hogyan kezelik ezt a dolgot?
"A bőrszín és a homoszexualitás közé nagyon sok tudós sem tesz egyenlőségjelet.
Az elsőről TÉNYLEG nem tehet az ember (ezzel talán vitatkozik valaki???), de a másodikról csak szeretnék egyesek elhitetni, hogy "nem tehetünk"! "
Miért tehet róla az ember, hogy meleg? Ha egy pasinak pl. a szőke lányok tetszenek, a barnák pedig kevésbé, az az ő hibája? Ugyanígy működik a homoszexualitás is.
"Senki ne akarjon abba a népbutító, kizsákmányoló közösséghez tartozni. Meg amúgy egyik egyházhoz sem. A hit magánügy..."
Ha szerinted a hit magánügy, miért te akarod megszabni, hogy hova ne akarjunk tartozni? Kösz szépen, majd mi eldöntjük magunknak.
"Miért tehet róla az ember, hogy meleg?"
Nyugodj bele, nagyon sokan tehetnek róla. Akik meg nem, azoknál rendellenességként, betegségként kellene kezelni.
Szia!
Hit gyülis vagyok és épp az ehhez kapcsolódó témákhoz szóltam hozzá...
Mégpedig azt, hogy a bűnt ítéljük meg és nem az embert. Pl. a bálványimádást utáljuk, nem a katolikusokat.
Ha ez az illető, aki meleg, eljön egy Istentiszteletre és lehetősége van beszélgetni pásztorral vagy tanítóval, akkor rávezetnék, hogy ez miért helytelen cselekedet a Biblia alapján. Ez nem egy hajlam, nem így születik az ember. Ettől meg lehet szabadulni. Hisz mindenki egy férfi és egy nő kapcsolatából született.
Ha betegség lenne akkor a biblia nem sorolná a bűnök közé.
Mert a betegség gyógyítható.
1Mózes 1:27 ".....férfinak és nőnek teremtette őket."
http://www.youtube.com/watch?v=lj2-_tFXXT4
Én a homokosok oldalán állok a bibliával, és bármilyen homofób nézőponttal szembe. Egy homokos büszke osztálytársa voltam Gimnáziumba, homokosok barátja vagyok ma is, és ezt senki nem fogja megváltoztatni. Ahogy azt sem, hogy senki istene nem lesz szent a szemembe. Minden homokost kérek arra hogy JÓL fontolják meg, milyen egyházba akarnak menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!