Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen igeverset küldjek neki?

Milyen igeverset küldjek neki?

Figyelt kérdés
Kicsit "buta" kérdés,de úgy érzem talán megnyugtatná.Barátnőm és én,keresztyének vagyunk,sokszor rosszkedvű volt mostanában,és elmondta, hogy otthon családi gondok vannak. Természetesen vele vagyok mindig és minden helyzetben, segítek ha tudok neki, de igazából semmit nem tudok mondani neki. Semmi biztatót. Ezért gondoltam rá,talán egy igevers erőt adna neki. Egész nap kerestem, de nem találtam igazán jót. Esetleg ti tudtok?
2009. jan. 29. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ülj le csendesedj el és imádkozz érte. Majd nyisd ki a Bibliád és keress.

De pl a : Ne félj csak higgy " is tökéletes.

2009. jan. 29. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:

„ahová te mész, én veled megyek, ahol te megszállsz, én is ott szállok meg; néped az én népem lesz, és Istened az én Istenem” (Ruth 1:16).

"Avagy nem parancsoltam-é meg néked: légy bátor és erős? Ne félj, és ne rettegj, mert veled lesz az Úr, a te Istened mindenben, a miben jársz. " Józsué 1:9

2009. febr. 1. 08:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2009. febr. 1. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!