Illetlenség v. nem? (bővebben lent)
Sziasztok!
Utána néztem ennek a kérdésnek többször is az interneten, és mindig egymásnak ellentmondó válaszokat találtam.
Az a helyzet, hogy katolikus vagyok, és van rózsafüzérem amit, a nyakamban hordok.
Leszögezem, hogy nem divatból!!
Már több éve hordom, de nem feltűnően, általában a pólóm alá rakom, v. a pulcsim alá.
Templomba sajnos nem járok túl sűrűn, általában ünnepekkor szoktam menni.
És most az a helyzet, hogy olvastam, hogy nagy illetlenség, így hordani.. ez igaz? Illetve úgy hordhatom, ahogyan mostanáig?
Ha nem lehet, akkor persze azonnal felfüggesztem a rózsafüzér viselését.
Jól mondják.A rózsafüzér nem ékszer,így nem úgy kéne hordanod..Inkább zsebben vagy amikor mész templomban akkor legyen nálad..A mamám nagyon vallásos.Templomba járó,és ha kell segít a templomnak is..Neki is van rózsafüzére,de soha nem veszi fel a nyakába..Amikor imádkozik akkor a kezében van.Ha nem a templomban van és nem imádkozik akkor a bibliára teszi.
A mamám nyakában egy vékony arany nyaklánc van amit évekkel ezelőtt tőlünk unokáktól kapta ajándékba.Azon egy szép kereszt van..Ezt hordja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!