Hogy lehetek szemlélődő szerzetes (pl karthauzi, trapista, ahol nagy a szigor)?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 11:18
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a helyi papot, vagy egy karthauzi szerzetest. Amúgy nem tudom mit akar jelenteni az hogy"szemlélődő" hiszen a kolostorba csak rendtagok léphetnek.
2/7 anonim válasza:
úgy tudom, Mo-n egyik sem működik a 2 közül
legközelebb ehhez talán a Sarutlan Karmeliták állnak
3/7 anonim válasza:
munka nélkül akarsz állami pénzből megélni? neked való a papi szakma, de ne feledd a malakiás 2-3 részét.
4/7 anonim válasza:
ne feledd, hogy az az ószövetségi papságra vonatkozik
esetleg jehovatanúira...
5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek... 3. válaszadó te vagy aki megmondja?!
2010. dec. 20. 14:11
6/7 anonim válasza:
12:57 "mindazt, amit leírtak, a mi oktatásunkra írták le" mondta Jézus. malakiás próféciája szembetűnő módon napjainkban teljesedik ki.
7/7 nora taylor válasza:
Szia!
Én most lépetem be egy tanító rendbe, én úgy kezdtem, hogy írtam egy e-mailt a rendnek, így vettem fel velük a kapcsolatot, de ha olyan a plébánosod akivel ezt meg tudod beszélni mindenféleképen ezzel kezd. Ha szemlélődő akarsz lenni ajánlom a ciszterci vagy a kármelita rendet, de a katolikus. hu-n mindenféleképen nézd végig a rendek leírását, hogy könnyebb legyen megtudni mi Isten szándék, mit szeretne, hogy hova tartozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!