Ha egy fiú vallásos, de "meleges" a viselkedése, attól még nem meleg, nem?
a beleegyezési korhatár bizony 14.életév betöltése.
sajnos sokan nem is tudnak erröl,ami nagyon meglepö.
a média sugaja az ellenkezöjét,de a törvény az törvény.
az hogy sokan mentálisan nem érettek 14.életévükre az egy jogos kérdés,de biologiailag érettek.
Most megy egy film a TV ben kiskorú lánynak neveznek egy 16 es lányt .Ennyit a médiáról.Persze az is igaz jogi fogalmakról van szó,emberi jogokról.!
Kis info a beleegyezési korhatárrol
Az egyházak egyik legnagyobb büne , amit rendszeresen és nagy elöszeretettel alkalmaz,a büntudat keltése/erösitése.
Rendszeresen minden ,ami kellemes ,és az ember emberi szükséglete lehet az,mint bünt vagy bünre vezetöt megbélyegez.
Na már most,ha ezt folyamatosan teszi az ember beépiti a saját világnézetébe.Ezzel az èn képét az embereknek ,ez az a kép,amit mi tartunk magunkról,megváltoztatja egy idealizált nem természetes irányba.Mivel mi természetesen igyekszünk a magunkról alkot ott képet jó irányba korrigálni, d e ottvannak a természetes vágyak,dolgok a konflikt elöállt.A konflikt kellemetlen érzést,amit igyekszünk csökkenteni,de az ember magáról alotott énképét nem változtatja magában. Pl.Én becsületes vagyok ! -minden kétes dolog megrengeti a magunkról alkotott becsületes képet.
ITT JÖN AZ EGYHAZ ÈS ELHITETI VELED,HOGY AMI Ö MOND AZ AZ ABSZOLUT IGAZSÀG,Ö MEGBOCSATHAT ,Ugyan te bünös vagy de ök megbocsátanak/megbocsáthatnak neked.
A nehéz megoldát az énkép megváltoztatását vagy felülvizsgálatát ne is próbald ,mert annak nincs értelme ,mert nincs igazad.ÖK az egyedüli igazság tulajdonosai.
Utolso,
"teli szeretettel, gyengéd, visszafogott, kedves, örömmel teli, stb."
Te tenyleg igy gondolod, hogy a homosexualisak ismertek ezekrol a tulajdonsagokrol?
Utolsó:
Hát, nem tudom, de pl. Vásáry André most homokos vagy nem? Mert az általam leírt tulajdonságok rá nagyon igazak. És talán külső szemlélő szemszögéből hominak tűnhet...
Utolsó!
Sajnos igazat kell hogy adjak neked... én magam is meleg vagyok, és -bocsásson meg mindenki hogy a saját fajtámra mondok rosszat- valóban igaz: a melegek nagy része nem éppen a jóindulatáról híres. Önzőek, hisztisek, sértődékenyek, de valóban csak addig kedvesek, amíg úgy mennek a dolgok, ahogy ők akarják.
Persze "heterók" között is ugyanúgy léteznek ilyenek nőben és férfiban is, de a melegek közt gyakoribb.
Persze nagyon sok kivétel van a melegek között is, aki jóindulatú, és hasznos tagja a társadalomnak. A melegek nagy része diplomás, és szellemi foglalkozású, nem léhűtő.
nem biztos h meleg,de ha lányosak,a mozdulatai,gesztusai,az esély megvan rá
de nem értem a vallásos rész,ismerek katolikus melegeket
olyat is,aki templomba jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!